Valitse sivu
Etusivu / Tilavaraukset

Tilavaraukset

Tilojen varaaminen

Lisätiedot maksuista ja varauksille tarvittavista tiedoista

Tilavaraukset Pirkkala /
044 486 1168 (numero ei vastaanota tekstiviestejä)
tilavaraukset@pirkkala.fi

Vastuualueet

Tutustu aina ennen varaamista tilojen käyttösääntöihin ja maksuihin. Kaikkien tilojen vapaat ajat voit tarkistaa Timmi-varausjärjestelmästä. Kaikki tilavarauksiin liittyvät lisätiedot ja ohjeet löytyvät sivulta Tilavaraukset. Tilavarauksen teet sähköpostitse tai soittamalla.

Pirkkalan kunnan kiinteistöissä olevia tiloja vuokrataan ulkopuolisille käyttäjille vuokraushinnaston ja vuokrausehtojen perusteella keskitetyn tilavarauspalvelun kautta. Käyttövuoroja tiloihin voivat varata kaikki yksityishenkilöt, yhdistykset, yritykset ja muut toimijat. Varaajan tulee noudattaa kaikkia ohjeita ja käyttösääntöjä. Ennen varaamista tutustu aina etukäteen tilan tietoihin ja sitoviin vuokrausehtoihin.

Tiiman kokoustilat eivät kuulu kunnan keskitettyyn malliin, jonka vuoksi lisätietoa Tiiman kokoustilojen varaamisesta saat ainoastaan kunnan Asiointipisteeltä.

Sähköinen käyttöpäiväkirja

6.6.2021 alkaen iltakäyttäjien tulee ilmoittaa vuorokohtainen kävijämäärä verkkolomakkeella vanhan paperisen lomakkeen sijasta. Linkki lomakkeelle on jaettu vuoropäätöksen mukana ja muistutus löytyy myös liikuntasalien yhteydestä. Kävijämäärän ilmoittamisesta vastaa vuoron vastuuhenkilö.

Vahvistusilmoitukset

Varaajalla on vastuu tarkistaa saamansa sähköposti-ilmoitukset ja niiden tietojen oikeellisuus.

Varausvahvistus

Kaikki tehdyt varaukset vahvistetaan sähköpostitse varaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Varaukset ovat voimassa varausvahvistuksessa ilmoitettuina aikoina annettujen tietojen mukaisesti.

Kun varaat tilan, tarkista että saat sähköpostiisi viestin otsikolla:Varausvahvistus tekemistänne varauksista

Muutokset varauksissa

Muutokset varauksissa vahvistetaan uudella ilmoituksella otsikolla Muutos: Varausvahvistus tekemistänne varauksista.

Peruutusilmoitus

Kaikista vuorojen peruutukset vahvistetaan sähköpostitse varaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Kun peruutat varauksen, tarkista että saat sähköpostin otsikolla: Varauksen perumisilmoitus

Mikäli et ole saanut ilmoitusta sähkopostitse osoitteesta noreply@pirkkala.fi tai haluat muuttaa tai korjata varauksesi tietoja, ota yhteyttä sähköpostitse tilavarauksiin.

Sisätilojen käyttövuoroja annetaan käyttöön kausittain

Voit hakea säännöllistä vuoroa aina keväisin erillisen ohjeen mukaisesti. Hakuajasta tiedotetaan seuraparlamentissa, paikallislehti Pirkkalalaisessa, kunnan internetsivuilla ja muissa tiedotuskanavissa. Säännölliset vuorot myöntää vapaa-aikapäällikkö. Vuorojen myöntämisen jälkeen hakijan tulee täyttää vastaanottoilmoitus määräaikaan mennessä, josta ilmenee kaikkien vuorojen tarkat käyttötiedot käyttösääntöjen mukaisesti. Vuorojen avaimet luovutetaan vastaanottoilmoituksessa ilmoitetuille vuorojen vastuuhenkilöille.

Vapaaksi jääviä käyttövuoroja kausille on mahdollista saada vakituisten käyttövuorojen vahvistumisen jälkeen. Tästä ajankohdasta, kun vapaaksi jääneitä vuoroja voi alkaa varata, ilmoitamme aina erikseen kunnan internetsivuilla.

Ajankohtaiset tiedotteet


 

Tilavarausten avaimet

Varattavien tilojen avaintenhallinta on keskitetty Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen asiakaspalveluun. Vuorokohtaisesti tarvittavat avaimet luovutetaan kausittain tilavarausten käyttösääntöjen mukaisesti varauksen vastuuhenkilölle ilmoitettuina aikoina. Tutustu kaikkiin tilavarausten sääntöihin tilavarausten sivulla.

Tiiman ovet avautuvat sovelluksen avulla. Kun käyttäjä on tehnyt varauksen, hän saa sähköpostilla ohjeet sovelluksen lataamiseen ja käyttöön.

 

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"