Valitse sivu

Ryttylänmäentien ja Kenttätien liikennejärjestelyt

Ryttylänmäentien ja Kenttätien liikennejärjestelyjä parannetaan liikenneturvallisuusohjelman mukaisesti. Hankkeen tavoitteena on parantaa Anian rantatien suuntaisen koulureitin turvallisuutta ja selkeyttää Ryttylänmäentien liittymän väistämisvelvollisuusjärjestelyjä.

Kenttätien varteen toteutetaan yhdistetty 3,5 m leveä jalankulku- ja pyörätie, joka liitetään olemassa oleviin yhdistettyihin jalankulku- ja pyöräteihin. Rakennettavan väylän pituus on noin 160 metriä, ja se toteutetaan korotettuna Ryttylänmäentien liittymässä.

Autoliikenne osoitetaan väistämisvelvolliseksi yhdistetyn jalankulku- ja pyörätien käyttäjiin nähden, ja Kenttätieltä saapuva ajoneuvoliikenne väistämisvelvolliseksi Ryttylänmäentien suuntaiseen ajoneuvoliikenteeseen nähden. Valaistusta parannetaan lisäämällä valaisimet rakennettavalle jalankulku- ja pyörätielle sekä uusi valaisin Ryttylänmäentien liittymän suojatielle.

Anian rantatie on valtion tie, jonka tienpitäjänä toimii Pirkanmaan ELY-keskus. Rakentamisesta sovitaan tarkemmin ELY-keskuksen kanssa.

Yhteystiedot


Savolainen Vesa

Suunnitteluinsinööri
040 187 1498
vesa.savolainen@pirkkala.fi
Vastuualueet:

Yhdyskuntatekniikan suunnitteluttamistehtävät

Reinikka Antti

Yhdyskuntatekniikan päällikkö
040 133 5603
antti.reinikka@pirkkala.fi
Vastuualueet:

Yhdyskuntatekniikan johtaminen, liikenneasiat, joukkoliikenne, palvelubussi, liikennemerkit, pysäköinti, öljyntorjuntaviranomainen

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Sijainti

Ryttylänmäentie ja Kenttätie, Pirkkala
(Anian rantatien liittymä)

 

Rakennusaikataulu

Aikataulu avoin.

 

Kustannusarvio

Noin 100 000 €

 

Suunnitelmat

Katusuunnitelma tulossa nähtävillä 22.5-5.6.2024