Valitse sivu
Etusivu / Harrastukset ja vapaa-aika / Liikunta / Ohjatut ryhmät

Ohjatut ryhmät

Syyskausi 2.9.-6.12.2024

Ohjatut liikuntaryhmät ovat matalan kynnyksen liikuntaa ja sopivat hyvin liikuntaa aloitteleville tai vähän liikkuville. Syksyn 2024 esitteen voit noutaa kesäkuun lopussa vapaa-aikakeskukselta, pääkirjastolta ja asiointipisteeltä. Esitteeseen on listattu ryhmien ajankohdat ja muut niihin liittyvät tiedot. Jos tarvitset apua oikean ryhmän löytämisessä, ota rohkeasti yhteyttä liikunnanohjaajaan. Me autamme mielellämme!

Vapaa-aikakeskuksella kokoontuviin säännöllisiin liikuntaryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Näihin ryhmiin pääset kuntosalin määräkortilla (10 kertaa tai 30 kertaa) tai kertamaksulla 5,5€/4,5€. Kortin voi ostaa vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelusta. Sama kortti toimii myös kuntosalilla.

Liikuntapalveluiden toimintaa ohjaa liikuntalaki. Kunnan tulee luoda liikuntaedellytyksiä kuntalaisille mm. järjestämällä liikuntapalveluja sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa eri kohderyhmät huomioon ottaen, tukemalla kansalaistoimintaa mukaan lukien seuratoiminta sekä rakentamalla ja ylläpitämällä liikuntapaikkoja.

Liikuntapalvelut toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi ohjattujen liikuntaryhmien pariin!

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Ajankohtaista

 

Ohjauskaudet 2024-2025

Syyskausi 2.9.-6.12.2024 (13 krt)