Valitse sivu

Palvelubussi

Palvelubussin tilaunumero 050 551 1544.

 


Pirkkalan kunnassa toimii joukkoliikenteen lisäksi kunnan järjestämä kuljetuspalvelu, joka on tarkoitettu ensisijaisesti ikäihmisille, huonosti liikkumaan pääseville ja liikuntaesteisille henkilöille. Palvelubussi tulee soitosta paikalle. Lisäksi tiistaisin ja perjantaisin ajetaan kiinteät reitit seuraavasti:

Tiistaisin
klo 9.30 Väinönkuja 2 (Suupan suuntaan)
klo 10.30 Suupantori, kirjaston edestä (Kyöstin suuntaan)

Perjantaisin
klo 9.30 Väinönkuja 2 (Suupan/Partolan suuntaan)
klo 12.00 Citymarketin pääovi, taksipysäkki, Palmrothintie 2 (Suupan/Kyöstin suuntaan)

Autoon nousemisessa ja poistumisessa autetaan, kauppakassit kannetaan ja apuvälineiden kanssa liikkuvia avustetaan. Tarvittaessa kuljetetaan kotiovelle asti.

Kyydin tilaaminen

Kyydin tilaus- ja ajoaika on arkisin klo 8–16.

Kyyti kannattaa tilata aina ennakkoon edeltävinä päivinä, mahdollisimman ajoissa, jotta paikka autossa varmistuu. Kyytiä tilattaessa ilmoitetaan nimi, lähtöpaikka (osoite), määränpään nimi (osoite) ja toivottu lähtöaika. Jos perillä pitää olla määrättyyn aikaan, ilmoitetaan myös se. Mukaan tulevat apuvälineet kannattaa mainita, esimerkiksi pyörätuoli tai rollaattori. Paluukyyti on suositeltavaa varata samalla soitolla.

Hinnat

Hinnat ovat samat kuin Tampereen seudun joukkoliikenteessä normaalistikin. Palvelubussin alue kuuluu kakkosvyöhykkeeseen.

Maksuvälineeksi palvelubussissa käy Tampereen seudun joukkoliikenteen kaikki matkakortille ladattavat liput sekä ennakkokertaliput. Käteinen käy maksutapana vielä 5.6.2022 saakka.

  • paperinen ennakkokertalippu 3,50 €
  • arvolippu 2,70 €
  • Seniori-arvolippu 65+ (klo 9-14) 1,32 €

Katso tarkempi hinnasto Nyssen sivustolta.

Käteismaksu poistuu käytöstä

Käteismaksu on poistunut käytöstä 6. kesäkuuta 2022 alkaen.

Matka on kätevintä ja edullisinta maksaa palvelubussissa matkakortilla. Liput voit ostaa Nella.fi-verkkokaupasta, myyntipisteistä tai Nyssen asiakaspalvelusta

Jos et voi käyttää matkakorttia, on edelleen mahdollista ostaa ennen matkaa hankittava ennakkokertalippu. Paperisia ennakkokertalippuja myydään Nyssen myyntipisteissä ja asiakaspalvelupisteessä. Pirkkalassa Nyssen myyntipisteenä toimii Suupan R-kioski.

Ajantasaiset hinnat näet Tampereen joukkoliikenteen sivulta.

Palvelubussin toiminta-aika ja palvelualue

Palvelubussi on käytettävissä arkisin klo 8–16 välisenä aikana rajatulla palvelualueella, joka kattaa käytännössä Pirkkalan taajama-alueet. Lisäksi palvelubussilla pääsee Pirkkalan vanhalle kirkolle.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Palvelubussi

Palvelubussiesite 1.1.2021 (päivitys 6.6.2022)
Asiointiliikennekartta

Bussilipun hinnat

Liput ja hinnasto