Valitse sivu

Naistenmatkantien parantaminen Turkkiradan kohdalla

Naistenmatkantiehen on tehty muutoksia Soukonlahden uuden asuinalueen rakentamiseen liittyen vuonna 2023. Hankkeesta on tehty oma sivu, josta löytyy lisätietoja ja myös hyväksytyt katusuunnitelmat. Hankesivu: Naistenmatkantien parantaminen turrin kohdalla ja Paavontie.

Muutosten yhteydessä Turrin ja Soukonlahden asuinalueiden kohdalla ollut suojatie poistui käytöstä, ja kevyt liikenne ohjattiin käyttämään alikulkuyhteyttä Turrista ja Soukonlahdesta Naistenmatkantien alitse.

Asukkaat ovat kokeneet reitin hankalaksi käyttää ja se on pidentänyt matkaa esim. linja-autopysäkeille. Kevyen liikenteen kulkureitteihin alueella on toivottu parannuksia ja ne on otettu tarkempaan tarkasteluun.

Kunta on käynnistänyt Naistenmatkantien ja Turkkiradan liikennevalosuunnittelun ja samalla myös tarkastellaan mahdollisuutta suojatien rakentamiseen Naistenmatkantien yli. Liikennevaloja suunnitellaan Turkkiradan ja Naistenmatkantien risteykseen, Pyhäjärventiltä (vt3) tulevan rampin päähän ja myös Naistenmatkantielle.

Suunnittelussa päivitetään olemassa olevia rakennussuunnitelmia. Suunnitelmien on määrä valmistua huhtikuun loppuun mennessä, jonka jälkeen ne hyväksyy kunnan yhdykuntajohtaja.

Katusuunnitelmien hyväksymisen jälkeen, hanke käynnistyy. Tavoitteena on, että rakentaminen tehdään loppukesän 2024 aikana.

Yhteystiedot


Savolainen Vesa

Suunnitteluinsinööri
040 187 1498
vesa.savolainen@pirkkala.fi
Vastuualueet:

Yhdyskuntatekniikan suunnitteluttamistehtävät

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Sijainti

Naistenmatkantie Turkkiradan, Turrin ja Soukonlahden kohdalla

 

Rakennuaikataulu

Vuosi 2024

 

Kustannusarvio

Tarkentuu myöhemmin

 

Suunnitelmat

Suunnittelu käynnissä