Valitse sivu

Lyhytaikaiset sijaisuudet

Lyhytaikaisiin sijaisuuksiin voi hakeutua Kuntarekryn sijaisrekisterin tai Temporeen ja Baronan sijaisvälitysten kautta.

ILMOITTAUDU KUNNAN OMAAN SIJAISREKISTERIIN

Rekisteröidy työnhakijaksi Kuntarekryssä, ja lähetä työhakemus avoinna olevaan sijaisten hakuilmoitukseen. Kunta kutsuu hakemusten perusteella hakijoita rekrytointihaastatteluun ja valitsee soveltuvat hakijat sijaisrekisteriin. Kuntarekryn kautta hankitut sijaiset ovat palvelussuhteessa kuntaan. Työnhakijat ylläpitävät sijaisrekisterissä omia ansioluettelo- ja tavoitettavuustietojaan ja vastaanottavat kelpoisuus- ja soveltuvuustietojen perusteella työkutsuja.

Katso Kuntarekryssä avoimena olevat sijaisuudet.

ILMOITTAUDU VUOKRATYÖNTEKIJÄKSI

Pirkkalan kunta ottaa alle kolmen kuukauden mittaisiin sijaisuuksiin myös vuokratyövoimaa. Sijaisjärjestelyistä vastaavat Tempore ja Barona. Temporen tai Baronan kautta palkatut sijaiset tulevat kuntaan vuokratyöntekijöinä. Sijaisvälitystä tekevät yritykset huolehtivat myös sijaiseksi haluavien rekrytointihaastatteluista ja työtarjouksista. Työnhakijat ylläpitävät Temporen ja Baronan järjestelmissä yllä omia tavoitettavuustietojaan.

Tällä hetkellä Temporen kautta sijaisia välitetään varhaiskasvatukseen, lasten aamu- ja iltapäivätoimintaan, hyvinvointia tukeviin palveluihin, vanhusten palveluihin, sosiaalipalveluihin sekä terveyspalveluihin.

Baronan kautta voi ilmoittautua sijaiseksi ruoka- ja puhtauspalvelun tehtäviin.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"