Valitse sivu

Järjestöt mukana kunnan tapahtumissa ja uutisissa

Kunnan tapahtumakalenteri

Voit ilmoittaa oman tapahtumasi kunnan tapahtumakalenteriin klikkaamalla tästä. Kunnan tapahtumakalenteri on näkyvissä sekä kunnan verkkosivuilla että Haloo Pirkkala sovelluksessa.

Pirkkalan kunnan kulttuuriuutiset

Pirkkalan kunnan kulttuuripalveluiden kulttuuriuutiset ilmestyy joka toinen torstai. Tilaa uutiskirje lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kulttuuri@pirkkala.fi. Uutiskirjeeseen otetaan myös vastaan myös eri toimijoiden uutisia.

Meidän Pirkkala

Meidän Pirkkala -tapahtuma kokoaa yhteen kaikenikäiset kuntalaiset. Tapahtumassa kunta ja kunnan kanssa toimivat yhdistykset ja järjestöt esittelevät palveluitaan ja toimintaansa.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Lähellä.fi sivustolta löydät Pirkanmaan yhteisöjen ja yhdistysten tapahtumat, toiminnan ja tuen yhdessä osoitteesta.

Järjestöagentti
Järjestöagentit ovat vapaaehtoisia järjestötoimijoita jotka edistävät paikallisten yhdistysten verkostoitumista ja kunnan kanssa tehtävää järjestöyhteistyötä. Järjestöagenttien maakunnallisesta koordinoinnista vastaa Artteli-kumppanuusyhdistys. Saat järjestöagenttiin yhteyden sähköpostitse jarjestoagenttipirkkala@gmail.com.

Järjestöagentin uutiskirje
2-4 kertaa vuodessa ilmestyvä järjestöagentin uutiskirje kokoaa yhteen järjestöjen ja yhdistysten kannalta merkittävät asiat ja tapahtumat Pirkkalassa. Tilaa uutiskirje osoitteesta jarjestoagenttipirkkala@gmail.com. Uutiskirjeeseen voit ilmoittaa myös omia uutisia.