Valitse sivu

Harrastava Pirkkala

Harrastamisen Suomen malli – Harrastava Pirkkala

Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Harrastusvalikoimaa ja tarjontaa järjestetään lasten ja nuorten toiveita kuunnellen. Pirkkalassa Harrastamisen Suomen mallin toiminta toteutetaan nimellä Harrastava Pirkkala. Tällä hetkellä harrastustoimintaa toteutetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä valtionavustuksella. Tavoitteena on juurruttaa Suomen malli pysyväksi toimintatavaksi kunnassa. 

Harrastava Pirkkala -toimintaan voivat osallistua kaikki Pirkkalan perusopetuksen koulujen 1.-9.-luokkien oppilaat. Harrastuksiin osallistuminen on maksutonta matalan kynnyksen toimintaa, jossa tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille monipuolisia harrastuksia.  Toiminnassa on mahdollisuus tutustua erilaisiin harrastuksiin koulupäivän yhteydessä. Harrastusten ohjaajat ovat paikallisten seurojen ja yhdistysten ammattitaitoisia aikuisia ohjaajia.

Harrastuksiin pääsee ilmoittautumaan Hellewi-järjestelmän kautta osoitteessa: kuntapalvelut.fi/pirkkala (sivupalkista Ryhmät->Harrastava Pirkkala)

Yllä olevasta osoitteesta löytyvät harrastukset kouluittain. Ilmoittautumiset ovat auki jatkuvasti, jotta harrastuksiin voi liittyä mukaan koska tahansa, myös kesken lukuvuoden. Harrastusten lisätiedoista löytyvät kaikkien harrastusten ohjaajien tai järjestäjien yhteystiedot sekä harrastuspaikat.

 

Lisätietoa Harrastamisen Suomen mallista tästä kuvakkeesta:

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"