Valitse sivu

Lasten Pirkkaset – Pirkanmaan lastenkulttuurikuukausi

Yhteystiedot


Riskala Anni

Nuoriso- ja kulttuurityöntekijä
050 394 2422
etunimi.sukunimi@pirkkala.fi
Urheilutie 10, 33960 Pirkkala
Vastuualueet:

Lasten- ja nuortenkulttuuri, kulttuurikasvatus

Riskala Anni

Lasten Pirkkaset, joka vuosi!

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurikuukausi, mikä järjestetään vuosittain helmikuussa. Kuukauden aikana lastenkulttuuri näkyy ja kuuluu erityisen paljon ympäri Pirkanmaata. 

Mukaan mahtuvat niin isot kuin pienetkin 0-12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen suunnatut tapahtumat, kuten erilaiset esitykset, perhepäivät, virtuaaliohjelmat, työpajat, kurssit tai näyttelyt. Suurin osa ohjelmasta on maksutonta. Kuukauden teema vaihtuu vuosittain ja se julkaistaan syksyllä. Lasten Pirkkasia suunnitellaan ja kehitetään Pirkkaset-työryhmässä, jota koordinoi Tampereen kaupunki.

Lasten Pirkkaset 2024 – Kivaa kirjaimilla!

Kirsi Kunnaksen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Lasten Pirkkaset – kulttuurikuukautta vietetään helmikuussa 2024 kirjallisuuden ja sanataiteen innoittamana. Lastenkulttuuritoimijat ovat tervetulleita kuukauteen mukaan järjestämään tapahtumia. Pirkkalassa Lasten Pirkkaset -kulttuurikuukausi toteutetaan yhteistyössä Pirkkalan kunnan, Pirkan opiston sekä Pirkkalan seurakunnan kanssa. Vuoden 2024 Lasten Pirkkaset-kuukausi on juhlittu ja ensi vuonna taas nähdään!

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Pirkkalan Pirkkaset

Pirkkalassa Lasten Pirkkaset-kuukautta ovat mukana järjestämässä Pirkkalan kunta, Pirkkalan seurakunta ja Pirkan opisto. Koordinoinnista vastaa Pirkkalan kunnan kulttuuripalvelut.

Mukaan Pirkkaset-porukkaan
Mukaan mahtuu lisää lastenkulttuurin parissa toimivia tahoja. Ota yhteys nuoriso- ja kulttuurityöntekijään.