Valitse sivu
Etusivu / Harrastukset ja vapaa-aika / Kirjasto / E-aineistot

E-aineistot

Kirjat

Ellibs

PIKI-kirjastojen yhteinen Ellibs-kokoelma sisältää tuhansia suomenkielisiä e-kirjoja ja e-äänikirjoja. Ellibsiä voi käyttää joko selaimen kautta tai mobiilisovelluksella. Kirjautumiseen tarvitaan kirjastokortti ja sen tunnusluku. Lainat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Overdrive

Overdrive tarjoaa e-kirjoja ja e-äänikirjoja englanniksi. Lainaamiseen tarvitset PIKI-kirjastokortin ja sen tunnusluvun. Lainat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä. Parhaiten käyttö onnistuu lataamalla Libby-sovelluksen puhelimeen.

Celia

Celia on valtakunnallinen lukemisesteisten kirjasto, jonka valikoimissa on kymmeniätuhansia e-äänikirjoja. Jos painetun tekstin lukeminen tuottaa sinulle vaikeuksia vamman, sairauden tai muun vastaavan syyn vuoksi, voit olla oikeutettu liittymään Celian asiakkaaksi. Yksittäisten asiakkaiden rekisteröinnit tehdään kirjaston kautta. Yhteisöasiakkaat voivat ottaa yhteyttä suoraan Celiaan. Lisätietoja Celian verkkosivuilta.

Musiikki

Rockway

Soittamisen ja laulamisen videokursseja sisältävä suomenkielinen verkkopalvelu. Valittavissa on yli 30 eritasoista kurssia aloittelijoista edistyneisiin.

Videokursseja on tarjolla seuraavista aihepiireistä: kitara, basso, rummut, koskettimet, biisinteko, laulu ja ukulele. Käytössä on metronomi ja viritin sekä mahdollisuus äänittää omaa harjoittelua. Kurssien opettajat ovat kotimaisia huippunimiä. Kurssien tarkemman sisällön näet palvelussa.

Kirjautumiseen tarvitset kirjastokortin ja sen tunnusluvun.

Lehdet

ePress ja eMagz

Kotimaisia paikallis- ja maakuntalehtiä verkossa. Mukana esim. Helsingin Sanomat sekä Alma Median lehtiä (Aamulehti, Pohjolan Sanomat jne.)

Palvelun välilehdestä löytyy myös aikakauslehtipalvelu eMagz, joka sisältää n. 100 kotimaista aikakauslehteä ja iltapäivälehteä.

Palvelua voit käyttää kirjaston asiakaskoneilla tai omalla laitteellasi kirjautuen kirjaston verkkoon.

PressReader

Sisältää pääosin ulkomaisia aikakaus- ja sanomalehtiä. Valikoima on kattava: englanninkielisessä palvelussa on yli 7 800 lehteä 79 eri kielellä.

Näköislehtiä voi lukea joko suoraan selaimessa tai erillisellä mobiilisovelluksella.

PressReaderiin kirjautumiseen tarvitset kirjastokortin ja sen tunnusluvun.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"