Valitse sivu

Killon lähiliikuntapaikka

Killoon kentän viereen on suunnitteilla uusi lähiliikuntapaikka, joka on tarkoitus toteuttaa syksyn 2024 aikana. Alue on tarkoitettu kaikille kuntalaisille, jotka haluavat virkistystäytyä ulkoilun ja liikunnan parissa. Alueelle on suunniteltu erilaisia toimintoja, kuten kuntoilulaitteita, istuskelupaikkoja, istutuksia ja valaistusta.

Rakentamishanke toteutetaan yhteistyössä Tampereen Infran kanssa.

Ideakysely kuntalaisille

Lähiliikuntapaikan alustavat suunnitelmat ovat valmistuneet. Kuntalaiset pääsevät vaikuttamaan siihen millaiset kuntoiluvälineet lähiliikuntapaikalle valikoituu. Haluamme kuulla käyttäjien mielipiteitä siitä, millainen alueen tulisi olla. Äänestää voi valituista välinevaihtoehdoista mieluisampaa ja antaa avointa palautetta siitä, miten kuntoilupaikasta saataisiin mahdollisimman hyvä.

Kysely on yhteinen Toivion lähiliikuntapaikkahankkeen kanssa, joka myös toteutetaan vuoden 2024 aikana. Äänestyksen jälkeen kerromme, kumpi vaihtoehto sai eniten ääniä ja miten se vaikuttaa alueen lopulliseen suunnitelmaan. Kiitos, että osallistut alueen kehittämiseen!

Lue lisää verkkosivujen uutisesta (linkki tulossa), jonka kautta pääset ääneslomakkeelle ja käy äänestämässä suosikkiasi!

Puistosuunnitelma

Aluetta koskeva puistosuunnitelmaehdotus on tulossa nähtäville mahdollisia muistutuksia varten myöhemmin kesällä ideakyselyn tulosten valmistuttua.

Yhteystiedot


Savolainen Vesa

Suunnitteluinsinööri
040 187 1498
vesa.savolainen@pirkkala.fi
Vastuualueet:

Yhdyskuntatekniikan suunnitteluttamistehtävät

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Sijainti

Moisiontie 1, 33950 Pirkkala

 

Rakennusaikataulu

2024

 

Kustannusarvio

Noin 90 000 €

 

Suunnitelmat

Alustavat suunnitelmat ideaäänestystä varten pdf-muodossa.

Vaihtoehto 1
Vaihtoehto 2

Sijainti kartalla