Valitse sivu

Terveysneuvonta ja ohjaus – ikääntyneet

Tältä sivulta löydät tietoa terveysneuvontapalveluista sekä erilaisista terveyttä ja hyvinvointia edistävistä ryhmätoiminnoista

 

Yksilöllinen elintapaneuvonta

 
Sairaanhoitaja
Sairaanhoitajat antavat terveysneuvontaa ja ohjaavat sinut tarvittaessa eteenpäin lääkärin vastaanotolle. Tästä linkistä löydät sairaanhoitajan yhteystiedot.

 
Ryhmätoiminta
 

Terveyttä edistävä ryhmätoiminta

Sivuilta löydät tietoa Pirkkalassa toimivista terveyttä edistävistä ryhmistä, kuten Arkeen voimaa – ja elintapaohjausryhmästä. Pääset tutustumaan sivuihin tästä linkistä.

 

Mielikki toiminta

 Mielikki-tapaamiset ovat Pirkkalan terveyskeskuksen ja Pirkkalan seurakunnan luotsaamaa toimintaa, johon ovat tervetulleita kaikki. Toiminta keskittyy terveyttä edistävän tiedon jakamiseen sekä avoimeen kohtaamiseen. Tutustu Mielikki-toimintaan tästä linkistä.

 

Digitaalinen elintapaneuvonta
 

Omaolo hyvinvointivalmennukset
Hyvinvointivalmennukset kannustavat sinua elin- ja elämäntapamuutoksiin, joilla hyvinvointisi voi kohentua.  Voit aloittaa hyvinvointivalmennuksia itsenäisesti tai ammattilaisen suosittelemana. Tästä linkistä pääset tututustumaan Omaolon hyvinvointivalmennuksiin. 

 
Terveyskylä
Kaikille avoimesta terveyskylästä löydät monenlaista tietoa ja tukea oman hyvinvointisi edistämiseen. Tutustu terveyskylään tästä linkistä.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Monet järjestöt ja yhdistykset järjestävät terveyttä ja hyvinvointia edistävää toimintaa. Tutustu Pirkkalassa toimiviin järjestöihin lähellä.fi -sivustolla.