Kartat

Pirkkalan kunnan toimipisteet ja palvelut kartalla

Pirkkalan kunnan erilaiset toimipisteet ja palvelut on merkitty ArcGIS-kartta-alustalle. Klikkaamalla karttaan merkittyjä toimipisteitä saa esiin kunkin kohteen tarkemmat tiedot. Karttaa voi suurentaa ja pienentää painamalla plus- ja miinusmerkkejä. Kartalla voi liikkua esimerkiksi nuolinäppäinten avulla.

Pirkkalan osoitekartta

Matkailu

Tampereen joukkoliikenne

 • Repa reittiopas
  Repa reittiopas ehdottaa reittejä kahden valitsemasi paikan välillä käyttäen paikallisliikenteen bussireittejä.
 • Lissu liikenteenseuranta
  Lissu liikenteenseuranta on palvelu, jonka avulla voi seurata bussiliikennettä reaaliaikaisesti ja hakea saapumisaikatietoja pysäkeille.
 • Kevyen liikenteen reittiopas
  Kevyen liikenteen reittiopas etsii parhaan pyöräilyreitin Tampereen seudulla.

Pyöräilykartat

 • Tampere-Pirkkalan pyöräilykartta 2015  (PDF, 7561 kt)
  Tampere-Pirkkala -pyöräilykarttaan on merkitty muun muassa valtakunnalliset reitit, seudulliset pääreitit, molempien kuntien pääreitit ja paikallisreitit ja muut pyörätiet. Pyöräilykartta on saatavilla Pirkkalan kunnan yhteispalvelupisteessä, Suupantie 11.
 • Pyhäjärven maisemareitti 2015 opaskartta (PDF, 724 kt)
  Tampereella ja Pirkkalassa Pyhäjärven rannoilla kulkevan kävelyn ja pyöräilyn maisemareitin opaskartta ohjaa kulkijaa mahdollisimman luonnonläheisille ja rantoja pitkin kulkeville reiteille. Reitti kulkee Rajasalmen sillan kautta. Reitti on merkitty tunnuksin maastoon. Kartta päivitettiin 2014. Kartan voi noutaa Pirkkalan kunnan yhteispalvelupisteestä, Suupantie 11.