Valitse sivu

Vaalimainonta

Europarlamenttivaalien ulkomainontapaikat Pirkkalassa

Europarlamenttivaalien ulkomainonnan vaalimainostelineet pystytetään kunnan toimesta siten, että ulkomainonta voi alkaa ke 22.5.2024. Vaalimainostelineet taustalevyineen poistetaan kunnan toimesta heti vaalien jälkeen.

Kunnan alueella on yhteensä 9 keskitetyn ulkovaalimainonnan telinepaikkaa. Näillä paikoilla kunta varaa maksutta kullekin puolueelle ja valitsijayhdistykselle mainostelineistä yhden mainosruutupaikan (koko l. 80 cm x k. 120 cm). Vaalimainokset kiinnitetään taustalevyihin kaksipuolisena.

Mainosruutupaikat varataan Helsingin vaalipiirilautakunnan suorittaman arvonnan mukaisessa järjestyksessä. Ehdokasasettelu vahvistetaan ja ehdokaslistojen yhdistelmä laaditaan 10.5.2024. Vaalimainostelineet taustalevyineen poistetaan kunnan toimesta heti vaalien jälkeen.

Mainospaikkojen käyttäjät voivat toimittaa telineisiin kiinnitettävät mainokset (vähintään 20 kpl tai 10+10 jos halutaan erilaiset julisteet levyn eri puolille) Valmennuskeskus Kipinään: os. Lehtimäentie 23, 33960 Pirkkala. Jokaista sijoituspaikkaa varten mainostajia pyydetään varaamaan riittävä määrä vaalimainoksia, myös rikkoutuneiden mainosten varalle. Tarkempi toimitusaika tulee sopia ennakkoon työvalmentaja Marko Leinon kanssa puh. 040 133 5691. Pyydämme myös ilmoittamaan jos, ette käytä mainospaikkoja ja tuo julisteita. Julisteiden viimeinen toimituspäivä on to 16.5.2024 klo 14.00, jolloin taataan mainosten liimaaminen ja toimittaminen telineisiin heti mainonnan alkaessa.

Vaalimainonta ennakkoäänestyspaikkojen ja äänestyspaikkojen läheisyydessä

Ennakkoäänestyspaikalla sekä vaalipäivän äänestyspaikalla taikka niiden välittömässä läheisyydessä ei saa äänestysaikana pitää puheita, julkipanna tai jakaa painettuja tai kirjoitettuja kehotuksia eikä muutoinkaan vaikuttaa tai yrittää vaikuttaa äänestäjien vaalivapauteen.

Käytännössä ennakkoäänestyspaikkojen sekä vaalipäivän äänestyspaikkojen ja niiden sisäänkäyntien näkö- ja kuuloetäisyydellä ei tule kampanjoida äänestysaikoina.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"