Valitse sivu
Etusivu / Palaute

Palaute

Anna palautetta Pirkkalan kunnalle

Voit antaa palautetta Pirkkalan kunnalle yllä olevaa palautelomake kuvaketta painamalla. Voit antaa palautetta myös Haloo Pirkkala sovelluksen kautta.

Palautelomake

Palautelomakkeella voit lähettää Pirkkalan kunnalle kiitoksia, moitteita, antaa parannusehdotuksia tai esittää kysymyksiä. Palautteet välitetään eteenpäin siihen yksikköön, jota palaute koskee.

Voit jättää palautetta nimettömänä. Jätä yhteystietosi, jos haluat saada palautteeseen vastauksen.

Älä kirjoita palautteeseen esim. henkilötunnuksia, pankkitilin numeroja tai varallisuutta koskevia tietoja eikä myöskään arkaluontoisia tietoja kuten tietoja terveydentilasta tai asiakkuuteen liittyviä tietoja. Salaiset asiat suosittelemme lähettämään kirjallisena kirjaamoon.

Sähköinen viesti toimitetaan viranomaiselle lähettäjän omalla vastuulla. Jos asiakirjan toimittamiselle on asetettu määräaika, lähettäjän on huolehdittava siitä, että asiakirja saapuu viranomaiselle määräajassa. Tämän vuoksi palauteviestinä ei tule lähettää esimerkiksi lakisääteisiä muistutuksia, kanteluja tai oikaisuvaatimuksia päätöksistä.

Haloo Pirkkala

Haloo Pirkkala sovelluksen kautta voit antaa karttapohjaista palautetta. Palautteseen voit liittää myös valokuvia. Saat vastauksen palautteeseesi ja voit kommentoida muiden lähettämiä palautteita. Voit jättää palautetta nimettömänä.

Haluatko tehdä vikailmoituksen?

Pääset tekemään vikailmoituksen Vikatilanteet ja häiriöt -sivulla. 


Haluatko antaa palautetta verkkosivujen saavutettavuudesta?

Pirkkalan kunnan verkkosivuston tulee noudattaa lakia digitaalisten palveluiden tarjoamisesta. Laissa saavutettavuus tarkoittaa periaatteita ja tekniikoita, joita on noudatettava digitaalisten palvelujen suunnittelussa, kehittämisessä, ylläpidossa ja päivittämisessä, jotta ne olisivat paremmin käyttäjien, erityisesti vammaisten henkilöiden, saavutettavissa. Pirkkalan kunnan saavutettavuuspalautelomake löytyy Saavutettavuus-sivulta.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"