Valitse sivu

Lapsen hyvinvointi

Ruokailu

Ruokailut koostuvat aamupalasta, lounaasta ja välipalasta. Vuorohoidossa lapsen hoitoajan mukaan hänelle voidaan tarjota myös päivällinen ja iltapala.

Ateriat sisältävät leivän, levitteen ja ruokajuoman. Puuron kanssa voidaan tarjota hilloa. Mehu on makeuttamatonta mehua.

Kysy yksikön johtajalta allergiatodistuksen toimittamisesta, jos lapsella on voimakkaita ruoka-aineallergioita.

Ruokalistat

Sairastaminen ja paluu varhaiskasvatukseen

Sairasta lasta ei voi tuoda varhaiskasvatukseen. Lapsen sairastuessa kesken päivän ilmoitetaan siitä välittömästi huoltajille. Lapsi tulee hakea varhaiskasvatuksesta mahdollisimman pian. Lapsi voi palata varhaiskasvatukseen, kun hän jaksaa osallistua toimintaan eikä tartuntavaaraa ole. Tarvittaessa lääkäri tai terveydenhoitaja määrittelevät lapsen toipumisajan.

Sairastamisesta tulee ilmoittaa varhaiskasvatukseen välittömästi. Lapsen sairastamiseen liittyvistä maksuhyvityksistä löytyy lisätietoa varhaiskasvatuksen maksut-sivuilta.

Lääkehoito

Jos lapsi tarvitsee päivähoidossa säännöllistä lääkitystä, vanhemmat toimittavat lääkärin kirjoittaman ohjeen varhaiskasvatukseen. Lapsen huoltajat, terveydenhuollon edustajat ja varhaiskasvatus neuvottelevat lääkityksen järjestämisestä ja tarvittaessa tehdään lapselle lääkehoitosuunnitelma.

Vakuutukset

Pirkkalan kunta on vakuuttanut kunnallisessa varhaiskasvatuksessa olevat lapset tapaturman varalta vakuutusyhtiö IF:ssä.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"