Valitse sivu
Etusivu / Digituki

Digituki

Mitä Digituki on?

Digituki on sähköisen asioinnin, palveluiden ja laitteiden käytön tukea. Pirkkalassa eri toimijat tarjoavat digitukea erilaisiin tarpeisiin. Alla olevasta listasta löydät tarkempaa tietoa saatavilla olevasta digituesta.

Digitukea Pirkkalassa

Asiointipiste

Kunnan Asiointipisteellä pääset asioimaan tietokoneella. Saat  tarvittaessa opastusta sähköiseen asiointiin, asiakaskoneen käyttöön sekä tulostukseen, kopiointiin ja skannaukseen.  Pääset tutustumaan Asiointipisteeseen tästä linkistä.

Kirjastot

Pirkkalan kirjastoissa voit käyttää tietokonetta. Henkilökunnalta saat tarvittaessa apua tietokoneen ja mobiililaitteiden käyttöön sekä verkkoasiointiin. Henkilökunnalta saat apua myös tulostukseen, kopiointiin ja skannaukseen. Tutustu tästä linkistä tarkemmin kirjastoon.

Pirkkalan Elokolo

Elokololla on käytössä verkkoyhteyksin varustettu tietokone ja tulostin, joiden käyttöön saat tarvittaessa opastusta. Tutustu Pirkkalan Elokoloon tästä linkistä.

Pirkkalan seurakunta, Apurit

Apurit on seurakunnan ohjauksessa toimiva miesryhmä, joka tarjoaa palveluja lähinnä ikäihmisille, yksinäisille sekä yksinhuoltajille. Apureilta on mahdollista saada apua ja ohjausta digilaitteiden käyttöön. Tutustu apureihin tästä linkistä.

ATK Seniorit Mukanetti ry

Mukanetti tarjoaa ikäihmisille tietokoneiden, tablettien ja kännyköiden käytön perusvalmiuksia järjestämällä koulutusta sekä ohjausta. Tutustu tästä linkistä Mukanetti ry:n toimintaan.

 

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Digitukea verkossa:

Kansalaisneuvonta

Kansalaisneuvonta on verkkosivu, joka ohjaa oikeaan julkiseen palveluun ja neuvoo palvelun käytössä.  Tutustu kansalaisneuvonnan verkkosivuihin tästä linkistä.