Valitse sivu

Syöminen

 

Tälle sivulle on kerätty erilaisia ravitsemukseen liittyviä palveluita. Linkkien takaa löydät tietoa myös terveellisestä ruokavaliosta sekä painonhallinnasta.

 

Yksilöllinen ravitsemusohjaus

 

Terveyskeskus

Sairaanhoitajalta saat neuvoja ravitsemukseen ja painonhallintaan liittyvissä asioissa. Terveyskeskuksen yhteystiedot ja aukioloajat löydät tästä linkistä.

 

Sähköiset ravitsemusohjaus-palvelut 

 

Painonhallintatalo

Painonhallintatalo on on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä virtuaalinen palvelu terveellisen laihduttamisen ja painonhallinnan tueksi. Tutustu tästä linkistä Terveyskylän Painonhallintataloon. 

 

Omaolon terveyttä edistävä ravinto -valmennus

Terveyttä edistävän ravinnon valmennus tarjoaa käytännön työkalut ja vinkit terveelliseen syömiseen. Valmennus vaatii vahvan tunnistautumisen. Tutustu valmennukseen tästä linkistä.

 

Fineli

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylläpitämillä sivuilla pääset mm. tutustumaan elintarvikkeiden ravintosisältöihin ja pitämään ruokapäiväkirjaa. Tutustu tästä Finelin sivuihin.

 

Irti ahminnasta! -itsehoito-ohjelma

Irti ahminnasta! -itsehoito-ohjelma auttaa sinua askel askeleelta kohti tasapainoisempaa suhdetta ruokaan. Tutustu itsehoito-ohjelmaan tästä linkistä.

 

Ravitsemustietoa

 

Ruokavirasto

Ruokaviraston sivuiltaia löydät tietoa muun muassa monipuolisesta ja terveyttä edistävästä ruokavaliosta sekä ravintoaineista.Tutustu tästä linkistä ruokaviraston sivuihin.

 

I Love Suu

Suunterveyttä käsitteleviltä sivuilta löydät tietoa terveellisistä ruokatottumuksista. Pääset tästä linkistä I Love Suu -sivustolle.

 

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Monet järjestöt ja yhdistykset järjestävät terveyttä ja hyvinvointia edistävää toimintaa. Tutustu Pirkkalassa toimiviin järjestöihin Lähellä.fi sivustolla.