Valitse sivu

Rantaniityn puisto

Rantaniityn venelaituri ja terassi.

Rantaniityn puistosuunnitelma oli alkuvuodesta 2022 nähtävillä muistusten antamista varten. Suunnitelmaan saatiin runsaasti muistutuksia ja parannusehdotuksia, jonka vuoksi suunnitelmaa muokattiin ja se laitetaan uudelleen nähtäville 17.8.-7.9.2022.

Nähtävillä olleet suunnitelmat löytyvät sivun alaosasta, avattavista sisällöistä. Yhdyskuntalautakunta on hyväksynyt lopullisen suunnitelman 26.10.2022 ja se löytyy sivun oikeasta reunasta suunnitelmat osiosta.

Suunnitelma

Suunnitelma sisältää venerannan ja puistoalueen muutostyöt. Rantaniityn uimarannalle ei tehdä muutoksia, mutta se kuuluu olennaisena osana uutta puistokokonaisuutta.

Alueen kasvillisuutta siistitään, raivataan ja poistetaan tarpeen mukaan. Rantareitin varteen istutetaan puurivistö lähelle tontin rajaa.

Rantaniityn juhlatalon pihassa oleva vanha katos puretaan. Asfaltoitu alue säilytetään ja siihen on suunniteltu sijoitettavaksi pöytä-penkkiryhmiä.

Veneranta

Lunnonrantainen veneranta puretaan. Sitä korvaamaan rakennetaan uuteen kohtaan 15 paikkainen soutuveneranta.

Vierasvenelaituri

Rantaniittyn edustalla on tarpeeksi syvää myös isompien sisävesilaivojen pysähdyksiin. Suunnitelmassa on varaus olemassaolevan laiturirakenteen parantamiselle sekä laajentamiselle. Lisäksi rantaan rakennetaan ponttonilaituri muutamalla vierasveneelle.

Yhteystiedot


Terämä Miia

Kunnanpuutarhuri
050 564 4801
miia.terama@pirkkala.fi
Vastuualueet:

Virkistyaluepalveluiden johtaminen, viheralueet, puiden kaato, puistojen sijoitus- ja työluvat, ulkoliikuntapaikat, veneily, metsän myynti, puistot, matonpesupaikat, uimarannat, tori, ulkoilureitit, koirapuisto

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Sijainti

Saveenraitti 8, Pirkkala

Rakennusaikataulu

Kesä 2023 alkaen

Kustannusarvio

Täydentyy hankkeen alkaessa

Suunnitelmat

Hyväksytty puistosuunnitelma
(yhdyskuntalautakunta 26.10.2022)