Hyppää sisältöön
Pirkkala logo

Rantaniityn uusi vene- ja laivalaituri on valmistunut

18.8.2023
Kategoria: Koti ja ympäristö Harrastukset ja vapaa-aika
Rantaniityn venelaituri ja terassi.

Rantaniittyyn on valmistunut uusi, hieno vene- ja laivalaituri terasseineen. Laiturissa on kuusi poijullista vierasvenepaikkaa 3 tunnin aikarajoituksella. Laiturin yhteydessä olevalle terassille tuodaan vielä ensi viikolla penkkejä, muuten laiturikokonaisuus on valmis.

Rantaniityn edustalla on tarpeeksi syvää myös suurempien sisävesilaivojen pysähdyksiin. Laiturin toinen puoli onkin varattu sisävesilaivojen rantautumiseen ja kiinnittymiseen Rantaniityssä.

Risteily-yhtiö Hopealinja on ilmaissut kiinnostuksensa uudesta laiturista, joka mahdollistaa erilaisten risteilyjen järjestämisen myös Pirkkalassa. Hopealinja tiedottaa omalta osaltaan suunnitelmistaan ja aikatauluistaan.

Rantaniityn puistoaluetta kehitetään ja uudistetaan muiltakin osin vuonna 2022 hyväksytyn puistosuunnitelman mukaisesti. Lisätietoja muutoksista voi lukea kunnan hankesivuilta osiosta: Rantaniityn puisto.

Rantaniityn alueelta löytyy myös uimaranta sekä idyllinen kahvila Seela, jonne on helppo piipahtaa nyt veneelläkin.

Vene- ja laivalaiturin läheinen alue on tarkoitettu vain vesiliikennöintiä varten, ja uiminen on ehdottomasti kielletty turvallisuussyistä.

Mukavaa loppuveneilykautta ja tervetuloa Rantaniittyyn.

Rantaniityn puisto
Saveenraitti 8, 33960 Pirkkala