Valitse sivu

Toivion lähiliikuntapaikka

Pirkkalan osallistuvan budjetoinnin kokeilun määrärahalla toteutetaan uusi lähiliikuntapaikka Toivion asuinalueelle syksyn 2024 aikana. Kuntalaiset saivat ehdottaa kohteita 30 000 euron määrärahan käyttökohteesta ja ehdotusten joukosta valituksi tuli Toivion lähiliikuntapaikka. Loppuosa hankkeen kustannuksista rahoitetaan Yhdyskunta-toimialan määrärahoista. Uutinen hankkeesta.

Toivion lähiliikuntapaikalle on suunniteltu erilaisia kuntoiluvälineitä, jotka sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille liikkujille. Välineet mahdollistavat monipuolisen lihaskunnon harjoittamisen.

Rakentamishanke toteutetaan yhteistyössä Tampereen Infran kanssa.

Ideakysely kuntalaisille

Suunnittelutyö on alkanut ja alustavat suunnitelmat ovat valmistuneet. Kuntalaiset pääsevät vaikuttamaan siihen millaiset kuntoiluvälineet lähiliikuntapaikalle valikoituu. Äänestää voi valituista välinevaihtoehdoista mieluisampaa ja antaa avointa palautetta siitä, miten kuntoilupaikasta saataisiin mahdollisimman hyvä. Toivion lähiliikuntapaikan sijainnille on kaksi eri vaihtoehtoa, joista voi myös äänestää itselle mieluisimman.

Kysely on yhteinen Killon lähiliikuntapaikkahankkeen kanssa, joka myös toteutetaan vuoden 2024 aikana. Äänestyksen jälkeen kerromme, kumpi vaihtoehto sai eniten ääniä ja miten se vaikuttaa alueen lopulliseen suunnitelmaan. Kiitos, että osallistut alueen kehittämiseen!

Lue lisää verkkosivujen uutisesta (linkki tulossa) ja käy äänestämässä suosikkiasi!

Puistosuunnitelma

Aluetta koskeva puistosuunnitelmaehdotus on tulossa nähtäville mahdollisia muistutuksia varten myöhemmin kesällä ideakyselyn tulosten valmistuttua.

Yhteystiedot


Savolainen Vesa

Suunnitteluinsinööri
040 187 1498
vesa.savolainen@pirkkala.fi
Vastuualueet:

Yhdyskuntatekniikan suunnitteluttamistehtävät

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Sijainti

Päätetään ideakyselyn perusteella

 

Rakennusaikataulu

2024

 

Kustannusarvio

Noin 60 000 €

 

Suunnitelmat

Alustavat suunnitelmat äänestystä varten pdf-muodossa.

Vaihtoehto 1
Vaihtoehto 2

Sijaintivaihtoehdot kartalla