Valitse sivu

Aikuisten terveysliikunta

Syyskausi 2.9.-5.12.2024

Viikolla 42 (syysloma) ei ole vakituisia ohjausryhmiä. Ryhmiä ei myöskään ole itsenäisyyspäivänä (6.12.) ja pyhäpäivän aattoillan tunnit (5.12.) päättyvät klo 14.00.

Liikuntaa kaiken ikäisille kuntalaisille! Ohjatut liikuntaryhmät sopivat hyvin liikuntaa aloitteleville tai vähän liikkuville.

Vapaa-aikakeskuksen monitoimisalissa kokoontuviin säännöllisiin liikuntaryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Vapaa-aikakeskuksen liikuntaryhmiin pääset kuntosalin määräkortilla (10 kertaa tai 30 kertaa) tai kertamaksulla. Kortin voi ostaa vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelusta. Sama kortti toimii myös kuntosalilla.

Huomioithan, että ryhmät ovat vapaa-ajan harrastustoimintaa ja toimit kaikissa tiloissa omalla vastuullasi.

Vesijumppiin ja kurssimuotoiseen liikuntaan tulee ilmoittautua. Ilmoittautumien tapahtuu Hellewi-järjestelmän kautta.

Voit ilmoittautua ainoastaan yhteen vesijumpparyhmään. Vesijumppaan pääsijät arvotaan ilmoittautuneista, mikäli ryhmä tulee täyteen. Vesijumpat on tarkoitettu pirkkalalaisille. Voit kysyä mahdollisia vapaita paikkoja liikunnanohjaajilta kevätkauden alussa.

Huomioithan vesijumpissa, että toimintakykysi tulee olla sellainen, että pärjäät yleisissä tiloissa itsenäisesti. Mikäli haluat ottaa avustajan mukaan vesijumppaan, kysy asiasta lisää liikunnanohjaajilta.  Avustajan voi ottaa mukaan maanantain kevyt vesijumpparyhmiin.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Ajankohtaista

Syyskausi 2.9.-5.12.2024 (13 krt)