Valitse sivu
Etusivu / Toimipisteet / Pirkkalan vapaa-aikakeskus

Pirkkalan vapaa-aikakeskus

Pirkkalan vapaa-aikakeskus ympäristöineen tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon idyllisen Vähäjärven alueella. Vapaa-aikakeskus toimii niin harrastepaikkana kuin levähdyskeitaana kaikille vapaa-ajanviettäjille.

Sisätiloissa voit esimerkiksi lukea päivän lehdet kahvilassa, treenata soittoa bänditilassa, varata vuoron liikuntatiloista tai ihailla paikallista taidetta. Ulkotiloissa pelaat esimerkiksi tennistä tai sählyä, uit läheisellä uimarannalla tai kuntoilet kuntoilupisteellä. Vähäjärven kiertävältä kävelyreitiltä on suora yhteys Pirkanmaan laajaan ulkoilureitistöön.

Pysäköinti

Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen ja koulukeskuksen välissä olevalla yhteisellä parkkipaikalla pysäköinti on maksutonta. Osa parkkipaikoista on varattu vain henkilökunnan käyttöön. Parkkikiekko tarvitaan osassa paikoista. Vapaa-aikakeskuksen asiakkaille on kolme invapaikkaa suoraan rakennuksen edessä. Pysäköinninvalvonta valvoo väärin pysäköityjä ajoneuvoja.

Parkkipaikkojen riittävyys on heikko etenkin koulupäivien aikaan. Lisää parkkipaikkoja löytyy mm. Suupantorin yhteydestä ja Pirkkalan jäähallilta. Pirkkalan alueella pysäköinti on maksutonta, mutta mm. keskustan alueella tulee käyttää parkkikiekkoa. Uusi parkkialue Rantaniityntiellä otettu käyttöön 10.8.2023.

Lisätiedot pysäköinninvalvonnasta ja parkkialuekartta.


Lisätiedot Vapaa-aikakeskuksen laajennus hankkeesta


Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Urheilutie 10, 33960 Pirkkala

050 9133 139

Asiakaspalvelun palveluajat

Pirkkalan vapaa-aikakeskus palvelee asiakaspalvelun palveluaikojen mukaisesti. Tarkista asiakaspalvelun palveluajat asiakaspalvelun yhteystiedoista.

Asiakaspalvelu

Liikuntapalvelut

Nuorisopalvelut
 

 

Mankki Reija

Asiakaspalvelukoordinaattori, Pirkkalan vapaa-aikakeskus
040 133 5742
reija.mankki@pirkkala.fi
Vastuualueet:

Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen palvelut