Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelu palvelee sinua vapaa-ajan asioissa.

Varauspalveluihimme kuuluvat muun muassa liikuntavälineiden lainaus ja vuokraus, soutuveneiden vuokraus ja ulkopenkkien lainaus tapahtumiin. Vuokrattavat tilat ja tilavarauksien yhteydessä vuokrattavat välineet löytyvät tilan varustelutiedoista Tilavaraukset-sivulta.

Langaton internet

Tunnistautuminen joko sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Ensiapu ja defibrillaattori

Defibrillaattori löytyy aulassa asiakaspalvelupisteen viereiseltä seinältä.

Lahjakortit

Asiakaspalvelusta voit ostaa lahjakortteja vapaasti valittavalle summalle. Lahjakorteilla voit maksaa vapaa-aikakeskuksen kuntosalin maksuja (pois lukien ryhmämaksut), kahvila Pisteen tuotteita sekä liikuntasalin, kokoustilan ja tenniskenttien tila- ja välinemaksuja. Lahjakortin summa on käytettävä kerralla, ja kortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä lukien.

Ulkoilukartat

Virkistysaluekarttojen ja latukarttojen tulosteita saat asiakaspalvelusta tai voit käyttää karttoja esimerkiksi suoraan mobiililaitteesi näytöltä. Pirkanmaan pyöräilykartat ovat tällä hetkellä loppu.

Kahvitukset vapaa-aikakeskuksella

Asiakaspalvelusta tilaat helposti ja vaivattomasti kahvitukset vapaa-aikakeskuksella pidettäviin kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Tutustu perusvalikoimaan tai ota yhteyttä.

Tilavarausten avaimet

Varattavien tilojen avaintenhallinta on keskitetty vapaa-aikakeskuksen asiakaspalveluun. Vuorokohtaisesti tarvittavat avaimet luovutetaan tilavarausten käyttösääntöjen mukaisesti varauksen vastuuhenkilölle. Tutustu kaikkiin tilavarausten sääntöihin tilavarausten sivulla.

Pirkkalan vapaa-aikakeskus toimipisteen tiedot