Pirkkalan kunnan kiinteistöissä olevia tiloja vuokrataan ulkopuolisille käyttäjille vuokraushinnaston ja vuokrausehtojen perusteella. Käyttövuoroja tiloihin voivat varata kaikki yksityishenkilöt, yhdistykset, yritykset ja muut toimijat. Varaajan tulee noudattaa kaikkia ohjeita ja käyttösääntöjä. Ennen varaamista tutustu aina etukäteen tilan tietoihin ja sitoviin vuokrausehtoihin.

Vahvistusilmoitukset

Varaajalla on vastuu tarkistaa saamansa sähköposti-ilmoitukset ja niiden tietojen oikeellisuus.

Varausvahvistus

Kaikki tehdyt varaukset vahvistetaan sähköpostitse varaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Varaukset ovat voimassa varausvahvistuksessa ilmoitettuina aikoina annettujen tietojen mukaisesti. 

Kun varaat tilan, tarkista että saat sähköpostiisi viestin otsikolla:Varausvahvistus tekemistänne varauksista

Muutokset varauksissa

Muutokset varauksissa vahvistetaan uudella ilmoituksella otsikolla Muutos: Varausvahvistus tekemistänne varauksista.

Peruutusilmoitus

Kaikista vuorojen peruutukset vahvistetaan sähköpostitse varaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Kun peruutat varauksen, tarkista että saat sähköpostin otsikolla: Varauksen perumisilmoitus

Mikäli et ole saanut ilmoitusta sähkopostitse osoitteesta noreply@pirkkala.fi tai haluat muuttaa tai korjata varauksesi tietoja, ota yhteyttä sähköpostitse tilavarauksiin.

Sisätilojen käyttövuoroja annetaan käyttöön kausittain

Voit hakea säännöllistä vuoroa aina keväisin erillisen ohjeen mukaisesti. Säännölliset vuorot myöntää vapaa-aikapäällikkö. Vuorojen myöntämisen jälkeen hakijan tulee täyttää vastaanottoilmoitus määräaikaan mennessä, josta ilmenee kaikkien vuorojen tarkat käyttötiedot käyttösääntöjen mukaisesti.

Vapaaksi jääviä käyttövuoroja kausille on mahdollista saada vakituisten käyttövuorojen vahvistumisen jälkeen. Tästä ajankohdasta, kun vapaaksi jääneitä vuoroja voi alkaa varata, ilmoitamme aina erikseen kunnan somessa ja internetsivuilla.

Vuorojen haku kesäkaudelle 2021 ja toimikaudelle 2021-2022 järjestettiin 1.3.-22.3.2021.

Kesäkausi 2021 6.6.2021-9.8.2021

Toimikausi 2021-2022 10.8.2021-4.6.2022