Päivitetty 4.8.2021

Sairaanhoitopiirin ajankohtaiset rajoitukset ja suositukset

Pirkkalan kunnan koronatilanne

Kaikessa toiminnassa tulee noudattaa hygienia- ja turvallisuusohjeita. Vuorojen vastuuhenkilöt ovat vastuussa, että oman ryhmän osallistujat noudattavat kaikkia ohjeistuksia. Tarpeettomat vuorot tulee aina perua viipymättä toimitilojen käyttösääntöjen mukaisesti.


Harrastustoiminta jatkuu ohjeistetusti

Katso ajanmukaiset ohjeet Pirkanmaan sairaanhoitopiiriä koskevista ohjeista.

Kausi vaihtuu!

Toimikausi 2021-2022 sijoittuu aikavälille 9.8.2021-4.6.2022

Huomioithan, että käyttövuoroja ei ole koulujen liikuntasaleissa koulujen oman juhlakäytön vuoksi:

  • 13.-22.12.2021
  • 27.5.-4.6.2022

Kaikki vuorot ovat voimassa vain varausvahvistuksissa ilmoitettuina ajankohtina ja vuorot on vahvistettu aina vuorolle ilmoitetulle vastuuhenkilölle. Kaikki lisätiedot tilavarauksista löytyvät aina sivuilta www.pirkkala.fi/tilavaraukset

 

Vuorojen käyttöön tarvittavat avaimet

Päättyvän kesäkauden avaimien viimeisestä mahdollisesta palautuspäivästä on sovittu avaimen noutohetkellä. Määräpäivään mennessä palautumattomista avaimista peritään aina vuokrausehtojen mukainen maksu 50€.

Alkavien vuorojen käyttöön tarvittavat avaimet tulee noutaa vuoron alkuun mennessä Pirkkalan vapaa-aikakeskukselta osoitteesta Urheilutie 10, 33960 Pirkkala.

Tarpeettomat vuorot tulee aina perua vuokrausehtojen mukaisesti.

Lisätiedot avaimista 044 486 1168 / tilavaraukset@pirkkala.fi

Vuorojen kausittaisen haun tilanne kesäkuussa

Hyvinvointia edistävien palveluiden myöntämät säännölliset vuorot Pirkkalan kunnan tiloissa kesälle 2021 ja toimikaudelle 2021-2022 ovat olleet haettavissa 1.3.-22.3.2021. Vuorojen myöntämisestä vastaa vapaa-aikapäällikkö.

Kesäkauden 6.6.-8.8.2021 vuorot on keskitetty muun muassa siivouksen ja ylläpidon vuoksi Pirkkalan vapaa-aikakeskukselle, Suupanniityn ja Toivion kouluille sekä Nuoliala-keskukseen. Varaukset muissa kouluissa tai päiväkodeilla eivät ole tämän vuoksi mahdollisia kesäkaudella. Kokoontumisiin on lisäksi varattavissa torin Akvaario-kontti, Silmun kokoustilat, Kyöstin kerhotalon ja Krantolpan leirikeskuksen tilat. Kaikkien tilojen tiedot löytyvät sivulta Varattavat tilat.

Toimikauden 9.8.2021-4.6.2022 vuorot on myönnetty hakemusten perusteella ja vuorojen vastaanotto on päättynyt 4.6. 

Toimikauden 2021-2022 vapaaksi jääneitä vuoroja voi varata 28.6. alkaen

Kaikki vapaat ajat näkyvät Timmi kalentereilla valkoisina ruutuina. Huomioitavaa on, että esimerkiksi Pirkan opiston ja Pirkkalan kunnan liikuntapalveluiden säännölliset vuorot eivät ole koko toimikauden mittaisia, jonka vuoksi iltaisin on vapaana hajavuoroja esimerkiksi lomaviikoilla ja kauden alkussa ja lopussa. Kaikkien tilojen tiedot löytyvät sivulta Varattavat tilat.


Sähköinen iltakäyttöpäiväkirja

6.6. alkaen iltakäyttäjien tulee ilmoittaa vuorokohtainen kävijämäärä verkkolomakkeella vanhan paperisen lomakkeen sijasta. Linkki lomakkeelle on jaettu vuoropäätöksen mukana ja muistutus löytyy myös liikuntasalien yhteydestä. Kävijämäärän ilmoittamisesta vastaa vuoron vastuuhenkilö.


Soutuveneiden vuokraus

Pursiseuran vuokrattavat soutuveneet ovat jälleen varattavissa Pirkkalassa asuville. Veneet sijaitsevat Turrin venesatamassa. Avaimet saa maksun yhteydessä Vapaa-aikakeskukselta.

Lisätiedot veneiden vuokraus.


Muutokset kunnan tilojen käytössä

Suupanniityn koulun liikuntasalista puolet on ruokailukäytössä. Liikuntakäyttöön varattavana on liikuntasalin näyttämön puoleinen pääty ja näyttämö.

Naistenmatkan koulun kaikkien tilojen käyttö on päättynyt Pirkkala-kampus rakennushankkeen vuoksi 5.6.2021.

Lisätiedot Pirkkala-kampus rakennushankkeesta


 
Takaisin Tilavaraukset-sivulle