Sairaanhoitopiirin ajankohtaiset rajoitukset ja suositukset

Pirkkalan kunnan koronatilanne

Kaikessa toiminnassa tulee noudattaa hygienia- ja turvallisuusohjeita. Vuorojen vastuuhenkilöt ovat vastuussa, että oman ryhmän osallistujat noudattavat kaikkia ohjeistuksia. Tarpeettomat vuorot tulee aina perua viipymättä toimitilojen käyttösääntöjen mukaisesti.


Tiedotteet tilojen käyttöön liittyvistä koronarajoitustoimenpiteistä julkaistaan aina heti viipymättä päätösten saamisen jälkeen.

Sivu päivitetty 21.1.2022


Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella rajoituksia puretaan 12.1. alkaen

Lisätiedot tilojen käytön muutoksista vapaa-aikakeskuksella 12.1. julkaistusta uutisesta.

Muutoksia ovat:

 • Kuntosali on avoinna
 • Bänditilan käyttö voi jälleen jatkua rajoitetusti
 • Yksityisten liikuntasalivuorot jälleen sallittu rajoitetusti (sulkapallo, pingis)


Päivitetyt tilojen käyttöohjeet 4.2. saakka

Koronapassin käyttövaatimus kunnan tiloissa on toistaiseksi päättynyt. Pirkkalan kunnan kaikki liikuntatilat on suljettu lasten ja nuorten (vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneet) ohjattuja ryhmiä ja ammattimaista urheilua lukuunottamatta.

Kaikilla käyttövuoroilla tulee noudattaa hygieniaohjeistuksia, eikä vuoroille saa tulla oireisena. Jokaisella vuorolla tulee olla täysi-ikäinen vastuuohjaaja, joka huolehtii ryhmänsä toiminnasta ja että kaikkia ohjeistuksia noudatetaan.

Urheilulajien kilpailutoimintaa ei suositella tammikuun 2022 aikana. Harrastuksissa suositellaan toimintaa pienryhmissä.

Lasten ja nuorten ottelu- ja turnaustapahtumia ei voi järjestää Pirkkalassa tammikuun aikana.

Vuoroille saapuminen

 • Vuoroille voi osallistua vain Timmin varaustietoon tallennetut ryhmät/joukkueet.
 • Vuoroilla voi olla mukana vain välttämättömimmät toimihenkilöt. Vanhempien saattoliikenne tulee pysähtyä liikuntatilan ulko-ovelle. 
 • Vastuuohjaaja kerää omalle vuorolle osallistujat ulko-ovelle ja ryhmä saapuu ohjaajan johdolla yhtenäisenä ryhmänä sisätiloihin.
 • Vuoron täysi-ikäinen vastuuohjaaja on vastuussa siitä, että kaikki osallistujat ovat 2003 syntyneitä tai nuorempia tai erikseen määriteltyjä ammattiurheilijoita.
 • Pukuhuoneiden käyttöä vältetään niin, että vaatteidenvaihto ja suihkuttelu hoidetaan kotona.
 • Tapahtumien järjestäjät ovat vastuussa toimintaa koskevien koronarajoitusten noudattamisesta koko tapahtuman todellisen vaikutusajan, ei ainoastaan tilavarauksen keston ajan. Yleisötapahtumiin ei tällä hetkellä saa ottaa yleisöä edes koronapassilla.
 • Toimita tapahtumien ajanmukaiset toimintasuunnitelmat asiakaspalveluun hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Tapahtuman vastuuhenkilö on oltava tiedossa ja tavoitettavissa puhelimitse koko tapahtuman ajan ja järjestäjän tulee huolehtia aktiivisesti turvallisuuden noudattamisesta kaikissa tiloissa.
 • Otteluissa voi olla mukana vain välttämättömimmät henkilöt eli pelaajat, valmentajat, tuomarit ja tarvittavat toimitsijat.


Bänditila on avattu 12.1.

Bänditilaa voi käyttää korkeintaan viiden henkilön ryhmissä.


Tilavarausten puhelinpalvelussa häiriö

Pirkkalan kunnan tilavarausten palvelunumerossa 044 486 1168 on toistuvaa häiriötä, eivätkä kaikki puhelut mene läpi palveluhenkilöille. Suosittelemme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostilla tilavaraukset@pirkkala.fi


Koronapassi otettava käyttöön kunnan tiloissa

Koronapassin käyttövaatimus kunnan tiloissa on päättynyt toistaiseksi.


Poikkeukset vuorojen käytössä

Toimikausi 2021-2022 sijoittuu aikavälille 9.8.2021-4.6.2022

Huomioithan, että käyttövuoroja ei ole koulujen liikuntasaleissa koulujen oman juhlakäytön vuoksi:

 • 27.5.-4.6.2022

Kaikki vuorot ovat voimassa vain varausvahvistuksissa ilmoitettuina ajankohtina ja vuorot on vahvistettu aina vuorolle ilmoitetulle vastuuhenkilölle. Kaikki lisätiedot tilavarauksista ja reaaliaikainen varaustilanne löytyvät aina sivuilta www.pirkkala.fi/tilavaraukset


Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen poikkeukselliset käyttöajat

 • 21.-25.1.2022 Aluevaalien vuoksi kunnan tilojen käyttövuoroissa on poikkeuksia. Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen liikuntasali on aluevaalien käytössä pe-ma 21.1.-24.1. eikä salissa ole tällöin normaaleja vuoroja.  Pirkkalan vapaa-aikakeskus ja myös kuntosali on suljettu kokonaan käytöltä sunnuntaina 23.1 ja maanantaina 24.1.


Vapaa-aikakeskuksen liikuntasalin lattian uudelleenkorjaus

Vapaa-aikakeskuksen liikuntasalin kesällä 2021 uusitun lattian rajamerkintöjen on havaittu irtoavan. Tämän hetkisen tiedon mukaan liikuntasalin lattia rajamerkintöineen korjataan kesällä 2022, jolloin salin käyttökatkosta on mahdollisimman vähän haittaa. Tiedotamme tulevasta käyttökatkosta tarkemmin heti korjausajankohdan varmistuessa.


 
Takaisin Tilavaraukset-sivulle