Etsimme vahvistusta tiimiimme

Asiakaspalvelijan tehtävään haetaan 10.11. alkaen osoitteessa www.kuntarekry.fi


Poikkeukselliset palveluajat

Tilavarauspalvelu ja vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelu ja kahvila Piste. ovat suljettuina seuraavasti

pe 1.12. klo 16–20

la 2.12. klo 8–12

ma 4.12. klo 14.50–16.10


Remontit vapaa-aikakeskuksella

Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen liikuntasalin ylätasanteen C-osa ja sen vieressä oleva portaikko eristetään ja suojataan putkistotöiden vuoksi.

Työ liittyy vapaa-aikakeskuksen laajennukseen. Työn kestosta ei ole saatu arviota toistaiseksi. Bitumin hajua ilmenee koko Vapaa-aikakeskuksen tiloissa viikon 47 loppuun asti.

Ylätasanteen A-osan ja B-osan käyttö, kuin myös valvomon käyttö voi jatkua normaalisti, eikä työ vaikuta liikuntasalin käyttöön.


Tapahtumien järjestäminen

Pirkkalan kunnan tiloissa voi järjestää monenlaisia pieniä ja suuria tapahtumia. Tilavuokraan kuuluu ainoastaan tilan käyttö ja kaikesta muusta, kuten tarvittavista välineistä ja siivouksesta varausajan puitteissa, vastaa tapahtuman järjestäjä. Tapahtumia järjestäessä tulee huomioida koko järjestelyajan vaikutusalue. Tapahtumat eivät saa aiheuttaa minkäänlaista ylimääräistä työtä kunnan palveluissa, erikseen sopimatta. Yleiset vuokrausehdot koskevat kaikkia tilavarauksia, mutta niiden lisäksi tulee huomioida erilliset tapahtumaohjeet. Tutustu uusiin lisäohjeisiin:

Tapahtumien järjestäminen Nuoliala-keskuksessa


Kauden 2023-2024 vuorojen avaimet

Kesäkausi on päättynyt ja kauden avaimet on tullut palauttaa 13.8. mennessä Pirkkalan vapaa-aikakeskukselle. Palauttamattomista avaimista peritään ehtojen mukainen maksu.

14.8. alkavan kauden vuoroavaimet tulee noutaa vuoron alkuun mennessä. 

Vakiovarausten avainten palautus/noutaminen


Muistutus liikuntasalien käyttöpäiväkirjan täyttämisestä

Myös kauden 2022-2023 säännöllisten liikuntasalivuorojen kävijämäärät tulee ilmoittaa samalla verkkolomakkeella, kuin aikaisemminkin. Linkki lomakkeelle löytyy jokaisen liikuntasalin seinältä tai ilmoitustaululta. Linkin voi tallentaa itselleen esimerkiksi puhelimeen pikakuvakkeeksi. Käyttöpäiväkirja


Huomioi tilojen käytössä seuraavat tapahtumat


Kauden 2023-2024 tapahtumat

2.-5.12. Konsertti, Suupanniityn koulun liikuntasali ja näyttämö

5.-7.12. Itsenäisyyspäivän juhla, Nuoliala-keskus

7.-11.12. Joulumyyjäiset, Pirkkalan vapaa-aikakeskus

11.-22.12. Joulujuhlatoimintaa, Soljan Lastentalo

13.-20.12. Joulujuhlatoimintaa, Toivion koulun liikuntasali

18.-22.12. Koulujen Joulujuhlat, Koulujen liikuntasalit ja Pirkkalan vapaa-aikakeskus

8.-9.2. Wanhojen tanssit, Pirkkalan vapaa-aikakeskus

10.5. Unelmien liikuntapäivä, Pirkkalan vapaa-aikakeskus ja keskusurheilukenttä

Tapahtumakalenteri

Kyseisinä aikoina tilat eivät ole käytettävissä normaalisti. Ajankohtaisen varaustilanteen voit aina tarkistaa Timmistä.

Kaikki vuorot ovat voimassa vain varausvahvistuksissa ilmoitettuina ajankohtina ja vuorot on vahvistettu tai peruttu aina vuorolle ilmoitetulle vastuuhenkilölle. Kaikki lisätiedot tilavarauksista ja reaaliaikainen varaustilanne löytyvät aina sivuilta www.pirkkala.fi/tilavarauksetTakaisin Tilavaraukset-sivulle