Päivitetty 10.6.2021

Sairaanhoitopiirin ajankohtaiset rajoitukset ja suositukset

Pirkkalan kunnan koronatilanne

Kaikessa toiminnassa tulee noudattaa hygienia- ja turvallisuusohjeita. Vuorojen vastuuhenkilöt ovat vastuussa, että oman ryhmän osallistujat noudattavat kaikkia ohjeistuksia. Tarpeettomat vuorot tulee aina perua viipymättä toimitilojen käyttösääntöjen mukaisesti.


Pirkkalan vapaa-aikakeskus on jälleen avattu 10.6.

Varattavat tilat ovat jälleen julkisesti avoinna ja vuokrattavissa turvallisuusohjeiden mukaisesti.

Poikkeukset käyttöajoissa:

  • 13.-14.6. suljettu kaikelta asioinnilta kuntavaalijärjestelyiden vuoksi
  • Ison liikuntasalin huoltoa tehdään 15.6. alkaen, jolloin sali ei ole käytettävissä. Huollon arvioitu kesto on noin 3 viikkoa.
  • 19.6. kaikki tilat varattu Pirkkala triathlon tapahtuman käyttöön.

Lisätiedot ja ohjeet vapaa-aikakeskuksen palveluista.


Harrastustoiminta Pirkkalan kunnan tiloissa

Lapset ja nuoret, sekä 8.6. alkaen myös aikuiset, voivat harjoitella lajinomaisesti ilman turvaväliä sekä sisällä että ulkona. Yleisissä tiloissa on edelleen maskisuositus ja toiminnan tulee olla terveysturvallista sekä tartuntatautilain 58c -kohdan mukaista. Lisätiedot ja ohjeet Pirkanmaan sairaanhoitopiirin sivulta.

Ottelut ja kilpailutapahtumat

Yleisötapahtumissa ja kokoontumisissa tulee noudattaa Avin ajanmukaisia ohjeita.


Sähköinen iltakäyttöpäiväkirja

6.6. alkaen iltakäyttäjien tulee ilmoittaa vuorokohtainen kävijämäärä verkkolomakkeella vanhan paperisen lomakkeen sijasta. Linkki lomakkeelle on jaettu vuoropäätöksen mukana ja muistutus löytyy myös liikuntasalien yhteydestä. Kävijämäärän ilmoittamisesta vastaa vuoron vastuuhenkilö.


Reipin sauna avattu

Yleiset saunavuorot Reipin saunalla jatkuvat koronasulun poistuttua. Lisätiedot Reipin saunasta.


Kranstolpan tiloja voi jälleen vuokrata

Lisätiedot tiloista ja vuokraamisesta.


Soutuveneiden vuokraus

Pursiseuran vuokrattavat soutuveneet ovat jälleen varattavissa Pirkkalassa asuville. Veneet sijaitsevat Turrin venesatamassa. Avaimet saa maksun yhteydessä Vapaa-aikakeskukselta.

Lisätiedot veneiden vuokraus.


Kesäkauden vuorot keskitetty

Hyvinvointia edistävien palveluiden myöntämät säännölliset vuorot kesälle 2021 ovat olleet haettavissa 1.3. - 22.3.2021.

Kesäkauden 6.6. - 8.8.2021 vuorot on keskitetty muun muassa siivouksen ja ylläpidon vuoksi Pirkkalan vapaa-aikakeskukselle, Suupanniityn ja Toivion kouluille sekä Nuoliala-keskukseen. Varaukset muissa kouluissa tai päiväkodeilla eivät ole tämän vuoksi mahdollisia kesäkaudella.


Kokoontumisrajoitukset jatkuvat

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella osallistujamäärä tilaisuuksissa rajoitetaan sisätiloissa 10 henkilöön ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa 50 henkilöön ajaksi 29.5.–28.6.2021. Lisätiedot päätöksestä ja ohjeistuksista.

THL suosittaa yksityistilaisuuksissa noudatettavan samoja henkilömäärien rajoituksia ja varotoimia, joita sovelletaan julkisiin kokoontumisiin.

Tilojen käytön yhteydessä tilan varaaja on vastuussa ohjeiden noudattamisesta ja toteuttamisesta sekä tarvittavan tarpeiston hankkimisesta tilaisuuteen esim. käsidesit jne. Jos säädöksiä ei noudateta, tiloja ei ole lupa käyttää.


Muutokset kunnan tilojen käytössä

Suupanniityn koulun liikuntasalista puolet on ruokailukäytössä. Liikuntakäyttöön varattavana on liikuntasalin näyttämön puoleinen pääty ja näyttämö.

Naistenmatkan koulun kaikkien tilojen käyttö päättyy Pirkkala-kampus rakennushankkeen vuoksi 5.6.2021.

Lisätiedot Pirkkala-kampus rakennushankkeesta


 
Takaisin Tilavaraukset-sivulle