Valitse sivu
Etusivu / Varhaiskasvatuksen työpaikat ja lyhytaikaiset sijaisuudet

Varhaiskasvatuksen työpaikat ja lyhytaikaiset sijaisuudet

Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet

Pirkkalan kunnallisessa varhaiskasvatuksessa on paljon tarvetta lyhytaikaisille sijaisille. Lyhyt sijaisuus on hyvä tilaisuus tutustua työskentelyyn Pirkkalan kunnassa. Tule mukaan ja ilmoittaudu sijaiseksi!

Ilmoittaudu sijaiseksi Temporeen

Pirkkalan kunnan varhaiskasvatus ottaa alle kolmen kuukauden sijaisuuksiin vuokratyövoimaa Temporeen kautta. Sijaisvälitys huolehtii sijaiseksi haluavien rekrytointihaastattelut ja työtarjoukset. Ilmoittaudu Temporeen.

Ilmoittaudu sijaiseksi Kuntarekryyn

Voit rekisteröityä sijaiseksi myös kuntarekryyn ja lähettää työhakemuksen avoinna olevaan sijaisten hakuilmoitukseen. Kunta kutsuu hakijoita rekrytointihaastatteluun ja valitsee soveltuvat hakijat sijaisrekisteriin. Kuntarekryn kautta hankitut sijaiset ovat palvelussuhteessa kuntaan. Työn hakijat ylläpitävät sijaisrekisterissä omia ansioluettelo- ja tavoitettavuustietojaan sekä vastaanottavat kelpoisuus- ja soveltuvuustietojen perusteella työkutsuja. Ilmoittaudu Kuntarekryyn.

Avoimet työpaikat Kuntarekryssä Pirkkalassa.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Varhaiskasvatuksessa olevat sijaisuudet täytetään ensisijaisesti Temporen (ent. Sarastiarekry) kautta. Tarvittaessa käytämme myös Kuntarekryä.