Valitse sivu
Etusivu / Vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelu

Vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelu

Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelu palvelee sinua vapaa-ajan asioissa.

Asiakaspalvelusta ostat kuntosalille kulkuluvat ja varauspalveluihimme kuuluvat muun muassa liikuntavälineiden lainaus ja vuokraus, soutuveneiden vuokraus ja ulkopenkkien lainaus tapahtumiin.

Vuokrattavat tilat ja tilavarauksien yhteydessä vuokrattavat välineet löytyvät tilan varustelutiedoista Tilavaraukset-sivulta.


 

Langaton internet

Tunnistautuminen joko sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Päivän lehdet

Kahvilassa luettavissa Aamulehti ja Helsingin sanomat. Myös lukulaseja lainattavissa.
Paikallislehti Pirkkalaisesta pieni erä jaossa viikottain.

Ensiapu ja defibrillaattori

Defibrillaattori löytyy aulassa asiakaspalvelupisteen viereiseltä seinältä.

Lahjakortit

Anna lahjaksi hyvinvointia edistävä lahjakortti, jonka saaja voi käyttää haluamiinsa tuotteisiin tai palveluihin haluamanaan aikana. Lahjakortti voidaan kirjoittaa vapaasti valittavalle summalle. Lahjakorteilla voit maksaa vapaa-aikakeskuksen kuntosalin maksuja (pois lukien ryhmämaksut), kahvila Pisteen tuotteita sekä liikuntasalin, kokoustilan ja tenniskenttien tila- ja välinemaksuja. Lahjakortin summa on käytettävä kerralla, ja kortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä lukien.

Ulkoilukartat

Virkistysaluekarttojen ja latukarttojen tulosteita saat asiakaspalvelusta tai voit käyttää karttoja esimerkiksi suoraan mobiililaitteesi näytöltä. Pyöräilykarttoja on myös jaossa.

Kahvitukset vapaa-aikakeskuksella

Asiakaspalvelusta tilaat helposti ja vaivattomasti kahvitukset vapaa-aikakeskuksella pidettäviin kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Tutustu perusvalikoimaan tai ota yhteyttä.

Tilavarausten avaimet

Varattavien tilojen avaintenhallinta on keskitetty vapaa-aikakeskuksen asiakaspalveluun. Vuorokohtaisesti tarvittavat avaimet luovutetaan tilavarausten käyttösääntöjen mukaisesti varauksen vastuuhenkilölle. Tutustu kaikkiin tilavarausten sääntöihin tilavarausten sivulla.

Pirkkalan vapaa-aikakeskus toimipisteen tiedot

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"