Valitse sivu
Etusivu / Tori

Tori

Yhteystiedot


Asiointipiste

03 565 24450
asiointipiste@pirkkala.fi
Viistokuja 3, 33960 Pirkkala
Avaa toimipistesivu
Asiointipiste

Tervetuloa Suupantorille!

LYHYTAIKAINEN TORIN KÄYTTÖ

Lyhytaikaiseen, yhden 4mx4m toripaikan vaativaan käyttöön et tarvitse erillistä lupaa. Lyhytaikaiseksi käytöksi katsotaan yksittäiset ja satunnaiset päivät. Toripaikasta emme peri maksua, mutta sähköstä veloitamme erikseen.

Yksittäisiin päiviin, mutta useampaan toripaikkaan vaativaan käyttöön tarvitset Asiointipisteen luvan. Toripaikasta emme peri maksua, mutta sähköstä veloitamme erikseen.

PITKÄKESTOINEN TORIN KÄYTTÖ

Pitkäkestoisempaan toritoimintaan sinun pitää hakea erillinen lupa sähköisen toripaikan käyttölupahakemuksen kautta. Pitkäkestoiseksi toiminnaksi katsotaan yli viikon kestävä toiminta. Sopimus voidaan tehdä maksimissaan yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Mikäli hakijoita on enemmän kuin torilla tilaa, paikat täytetään hakujärjestyksessä.

Pitempikestoisesta paikasta perimme hinnaston mukaisen maksun ja sähkö veloitetaan erikseen. Torille on tarvittaessa mahdollista järjestää omakustanteisen sähkömittarin mukainen laskutus.

TORITAPAHTUMAT

Torialueella järjestettävistä tapahtumista ja muusta torin käytöstä pitää sinun erikseen sopia Asiointipisteen kanssa.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Torin ohjeet ja säännöt

Toritoiminnan ohjeet ja säännöt

torimyyjä

Akvaario

Torilla sijaitsevassa Akvaario kontissa voivat Pirkkalalaiset yritykset ja yhdistykset esimerkiksi pitää yksityisiä kokouksia, erilaisia teemapäiviä ja yleisötapahtumia. Akvaarion varauksen voit tehdä Asiointipisteen kautta.

Suupantorin tapahtumakontti Akvaario