Valitse sivu
Etusivu / Pyöräilypassi

Pyöräilypassi

Yhteystiedot


Tuokkola Kati

Osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori
040 509 4746
kati.tuokkola@pirkkala.fi

Pirkkalassa on käynnissä 10.5.–31.7.2024 Pyöräilypassi-kampanja, johon osallistutaan kiertämällä vähintään yksi alla olevista reiteistä kesän aikana. Pyöräilypassin voit täyttää ja palauttaa joko sähköisellä lomakkeella tai paperisena versiona. Siirry tästä sähköiselle lomakkeelle. Paperinen versio pyöräilypassista ja reittikartoista on saatavilla vapaa-aikakeskukselta. Muistathan, että karttaan merkittyjen pyöräilyreittien maasto vaihtelee. Mukavia pyöräilyhetkiä!

Passin täyttäminen ja palauttaminen

Pyöräilypassin voi täyttää joko paperisena tai sähköisenä versiona. Pyöräilypassiin merkataan kierretyt reitit, kommentit reiteistä, sekä halutessaan omat yhteystiedot arvontaa varten. Lisäksi sähköisellä lomakkeella voit lähettää tunnelmakuvia reiteiltä. Passi palautetaan viimeistään 2.8.2024 verkossa, kunnan asiointipisteelle, pääkirjastoon, Nuolialan kirjastoon tai vapaa-aikakeskukselle.

Kaikkien Pyöräilypassi-kampanjan arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan liikunta-aiheisia palkintoja. Arvonta suoritetaan elokuussa ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Huom: Halutessasi voit kiertää lenkkejä ja palauttaa passisi useamman kerran, mutta jokainen vastaaja osallistuu arvontaan vain kerran.

Kampanjan järjestää Pirkkalan kunta osana kestävän liikkumisen CANEMURE-hanketta.

Reitit

Vähäjärven kierros

Turri-Leipomoision kierros 4,5 km

Killon lenkki 5,5 km

Suupan ympäriajo 9,5 km

Rantareitin kierros 18,5 km

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"