Valitse sivu
Etusivu / Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta

Ota askel kohti parempaa jaksamista ja hyvinvointia liikuntaneuvonnan avulla!

Liikuntaneuvonta on tarkoitettu juuri sinulle, jos kaipaat lisää liikettä arkeesi tai terveydentilasi edellyttää elintapojen muutosta.

Liikuntaneuvonnassa saat muutokseen mukaan liikunnanohjaajan, jonka avulla liikkumisen aloittaminen on sinun elämääsi sopivaa, innostavaa ja helposti omaksuttavaa. Liikuntaneuvonnassa kukaan ei aseta sinulle liikkumisen vaatimuksia, sinä itse päätät. Liikuntaneuvonta on aina yksilöllistä eli palvelusta räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus. Liikuntaneuvonta aloitetaan alkukartoituksella ja testeillä, jonka jälkeen sovitaan yhdessä liikuntaneuvonnan sisällöstä.

Liikuntaneuvonnassa voidaan etsiä sopivia liikkumismuotoja ja käydä läpi ravitsemusta tai muita hyvinvointiisi vaikuttavia tekijöitä. Liikuntaneuvonnan tavoitteena on, että kokonaisvaltainen hyvinvointisi lisääntyy.

Liikuntaneuvonnassa tapaat liikunnanohjaajaa ja tapaamisten välillä pidätte yhteyttä sinulle sopivalla tavalla. Tapaamiset ja yhteydenotot liikuntaneuvonnan aikana toteutetaan sovitusti, sisältäen alku- ja loppu kartoitukset. Sinä asetat tavoitteen itsellesi, ja yhdessä liikunnanohjaajan kanssa seuraatte edistymistäsi. Saat palautetta, keskustelette ja etsitte juuri sinulle sopivia tapoja lisätä hyvinvointia arkeesi.

Liikuntaneuvonnan sisältö:

 • Alkukartoitus, testit
 • Aloitus tapaaminen
 • Välitapaaminen
 • Loppukartoitus, testit
 • Lopputapaaminen
 • Seuranta 3 kk kuluttua

Liikuntaneuvontaan osallistuville tehdään valmennuksen alussa ja lopussa Inbody testi. Lisäksi liikuntaneuvontaan osallistuvat saavat ilmaisen 10 kerran kuntosalikortin Vapaa-aikakeskuksen kuntosalille. Liikuntaneuvonta on maksuton.

Liikuntaneuvonta on suunnattu henkilöille joilla on motivaatio muuttaa liikkumistottumuksia terveyttä edistävään suuntaan ja ainakin yksi seuraavista:

 • Huoli omista elintavoista
 • Haaste työssäjaksamisessa
 • Toimintakyvyn heikkenemisen uhka ja/tai heikko lihaskunto
 • Sairaus, ylipaino, tai muu terveydellinen riskitekijä
 • Liikuntaa alle terveysliikuntasuositusten (0-2,5 h/vko).

Tule mukaan liikuntaneuvontaan ja asetetaan hyvinvoinnillesi tavoite!

Ota yhteyttä ja kysy lisää liikuntaneuvonnasta ja varaa itsellesi aika.

Ajan voit varata itse soittamalla p. 040 617 3872 tai piia.tuomi-osmo@pirkkala.fi. Liikuntaneuvonta toteutetaan Vapaa-aikakeskuksella Urheilutie 10.

Liikuntaneuvontaan voit tulla myös työterveyshuollon ammattilaisen kautta, Terveystalo Pirkkalan toimipiste.

Liikuntaneuvonta hankkeen kautta on suunnatattu hankkeen kohderyhmälle eli Pirkkalan kunnan sivistyspalveluiden henkilöstölle.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Kiinnostuitko, varaa aika liikuntaneuvontaan!

Ajan voit varata itse soittamalla p. 040 617 3872 tai piia.tuomi-osmo@pirkkala.fi. Liikuntaneuvontaan voit tulla myös työterveyshuollon ammattilaisen ohjeistamana (Terveystalo Pirkkalan toimipiste). Liikuntaneuvonta on maksutonta.