Valitse sivu
Etusivu / Alle kouluikäisten sekä perheiden liikuntaa seuroissa

Alle kouluikäisten sekä perheiden liikuntaa seuroissa

Täältä löydät Pirkkalassa järjestettävää perheliikuntaa sekä alle kouluikäisten liikuntaa Pirkkalalaisissa seuroissa. Sivuille kootaan eri toimijoiden liikuntaryhmiä sekä toimintoja. Kunnan liikuntatarjonta löytyy perheliikunnan sivuilta.

Akron taika

Perheakro

Perheakrossa 2-7-vuotias lapsi temppuilee yhdessä oman aikuisen kanssa. Tunnit vetää akrobatiavoimistelun ammattivalmentaja ja sisältöinä on pariakroa, temppuratoja ja leikkejä. Treenit ovat hauskoja ja kehittäviä – pääpaino on temppuilusta innostumisessa ja motoristen perustaitojen kehittämisessä. Taika Areena sijaitsee osoitteessa Jasperintie 301. Hyvin varustellussa akrobatiavoimistelun salissa pääsee myös hyppimään isolla trampoliinilla ja testaamaan volttimonttua.

Pirkkalan pirkat

Perhesähly

Kauden 2022-2023 säbäkerhot ja perhesähly alkavat sunnuntaina 28.8.2022 Nuolialan koululla. Linkki perhesählyyn.

Perhesähly on 2-4 vuotiaille lapsille suunnattu ryhmä, jossa liikutaan ja pelataan yhdessä oman vanhemman tai muun aikuisen kanssa.

Klo 9.00-9.45 Nuolialan koulu sunnuntaisin (ei koulujen loma-aikoina). Tilanne 8.9.22: 2 perhettä mahtuu mukaan

Säbäkerho on tarkoitettu 2017-2018 syntyneille tytöille ja pojille. Kerhossa harjoitellaan salibandyn perustaitoja pelien ja leikkien kautta sekä tietysti pelataan ja pidetään hauskaa.

Molempien kerhojen hinta 145 € sisältäen syys- ja kevätkauden, vakuutuksen ja paidan sekä jäsenmaksun.

Perhelentis

Perhelentiksessä palloillaan ja temppuillaan koko perheen voimin taas syksystä alkaen. Ryhmä on suunniteltu alle kouluikäisille, mutta sinne ovat tervetulleita kaikki perheen jäsenet, myös isovanhemmat. Linkki perhelentikseen.

Perhelentiksessä:

– Opettelemme lentopallon alkeita
– Touhuamme temppuradalla
– Kehitämme silmä-käsi-koordinaatiota eri pallojen kanssa
– Juoksemme, hypimme, pompimme, nauramme ja saamme punaiset posket liikkumalla monipuolisesti

Pirkkalan Pirkkain Perhelentis starttaa kautensa su 21.8.2022 klo 10-11 Soljan Lastentalolla (Suutarinkuja 1, Pirkkala).

Lisätietoja: Ulla Kuusinen 0505735235,
ulla-mari.kuusinen@pirkkalanpirkat.fi


Perheliikuntaverkosto

Pirkkalassa toimii Perheliikuntaverkosto. Vuonna 2020 käynnistetty perheliikuntaverkosto kokoaa yhteen lasten ja nuoren liikunnan parissa toimivia tahoja. Kunnan toimijoiden lisäksi verkostossa on seurojen, järjestöjen, vanhempain yhdistysten sekä seurakunnan edustajia. Tavoitteena on tehdä aktiivista yhteistyötä ja välittää tietoa lasten, nuorten ja perheiden liikkumiseen liittyen.

Sporttikortti

Sporttikortti on toimintamalli, joka on auttanut pieniä lapsia löytämään itseä kiinnostavan lajin harrastus urheiluseurassa jo yli vuosikymmenen ajan. Syksyllä 2020 Sporttikortti päivittyi tarjoamaan näitä mahdollisuuksia sähköisessä ympäristössä mahdollisimman matalalla kynnyksellä.

Tutustu sporttikorttiin osoitteessa https://seurat.hlu.fi/sporttikortti/

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"