Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Kunnan tiloja suljetaan ajalle 25.12.-7.1.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt uuden koronapäätöksen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntien ja Punkalaitumen kunnan alueelle. Määräys kieltää kokonaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Lisäksi suljetaan yleisölle avoimet tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetut asiakas-, osallistuja- ja odotustilat. Rajoituksista ei voi vapautua käyttämällä koronapassia.

Kokonaisuudessaan päätöksen voit lukea aluehallintoviraston tiedotteesta.

Määräykset ovat voimassa ajalla 25.12.2021 – 7.1.2022.

Päätös koskee Pirkkalan kunnan sisäliikuntatiloja ja ulkoliikunta-alueita ja niiden kaikkia käyttäjiä. Päätöksen noudattaminen on vuoron varaajan/käyttäjän vastuulla.

 • Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen kuntosali suljetaan
 • Reipin ja Kranstolpan sauna suljetaan
 • Koulujen, päiväkotien ja vapaa-aikakeskuksen kaikki liikuntatilat suljetaan
  Poikkeukset liikuntatilojen käytössä:
  • Lasten ja nuorten harjoitteluvuorot
   Lasten ja nuorten ohjattu liikunta on sallittu myös sulkuaikana (vuonna 2004 ja sen jälkeen syntyneet). Lasten ja nuorten ohjatun liikunnan ryhmissä saa olla mukana vain välttämättömät aikuiset mukana. Vanhempien saattoliikenne tulee pysähtyä liikuntatilan ulko-ovelle. Harjoitusvuoroilla tulee noudattaa terveyshygieniaa. Vuoron vastuuhenkilön velvollisuus on taata, ettei harjoituksissa sulkuaikana harjoittele ennen 2004 syntyneitä.
  • Ammattimainen urheilu
   Erikseen määritelty ammattiurheilu on sallittu myös sulkuaikana. Ottelutapahtumat voidaan järjestää vain ilman yleisöä. Koronapassillakaan ei voida ottaa yleisöä paikalle sulkuaikana. Otteluissa voi olla mukana vain välttämättömimmät henkilöt eli pelaajat, tuomarit ja valmentajat.

Pirkkalan kunnan koronasivulle.

Tilavarauspalvelu on suljettuna 23.12. klo 16 alkaen. Palvelemme jälleen maanantaista 27.12. alkaen.
Kaikki puhelut tilavarauspalveluun eivät tule läpi teknisen ongelman vuoksi ja palvelussa voi esiintyä ruuhkaa, suosittelemme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse tilavaraukset@pirkkala.fi
www.pirkkala.fi/tilavaraukset

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"