Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Varaa Suupantorin Akvaario ja esiintymislava jatkossa Asiointipisteen kautta

Suupantorilla sijaitsevan Akvaario-kontin ja katetun esiintymislavan voi jatkossa varata kunnan Asiointipisteen kautta. Aiemmin näiden tilojen varaaminen on hoitunut Varaamo-verkkopalvelussa, jonka käytöstä kunta on nyt luopunut. Varaamosta on voinut vuokrata myös soutuveneitä, jotka lisätään Timmi-varauskalenteriin, kun veneilykausi alkaa. 

Varaustavan muutos ei vaikuta jo tehtyihin varauksiin. Varaamon kautta aiemmin tehdyt varaukset ovat voimassa.

Suupantorilla sijaitsevassa Akvaario-kontissa pirkkalalaiset yritykset, yhdistykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat pitää esimerkiksi yksityisiä kokouksia, erilaisia teemapäiviä ja yleisötapahtumia.

Erilaisia esityksiä voi järjestää myös Suupantorille viime kesänä nousseella katetulla lavalla, jonka leveys on 6 m ja syvyys 3,9 m. Myös spontaanit esitykset ovat sallittuja torialueen ollessa vapaana.

Kaikista torialueella järjestettävistä tapahtumista ja muusta torin käytöstä pitää sopia Asiointipisteen kanssa. Toripaikoista ja torin käytöstä voit lukea lisää verkkosivuiltamme.

Muistathan ilmoittaa tapahtumasi Pirkkalan kunnan tapahtumakalenteriin ja valita tapahtuman kategoriaksi Suupantori, jotta saat tapahtumallesi näkyvyyttä. Tapahtumien ilmoituslomake: www.pirkkala.fi/ilmoita-tapahtuma

Muiden tilojen varaukset hoituvat entiseen tapaan

Pirkkalan kunnalta voi varata erilaisia tiloja esimerkiksi kokouksia, syntymäpäiviä tai liikuntaa varten. Kaikki Pirkkalan kunnan julkisesti varattavat tilat, tilojen tiedot ja hinnat löytyvät Varattavat tilat -verkkosivultamme. Kokous-, liikunta-, sauna- ja harrastustilojen varaustilanne näkyy tuttuun tapaan Timmi-varausjärjestelmässä.  

Tiloja voi varata Pirkkalan kunnan keskitetystä tilavarauspalvelusta sähköpostitse tai soittamalla:

Tilavaraukset Pirkkala
044 486 1168
tilavaraukset@pirkkala.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"