Valitse sivu
Etusivu / Toimipisteet / Nuolialan kirjasto

Nuolialan kirjasto

Nuolialan kirjaston kokoelmista löytyy monipuolisesti aineistoa sekä aikuisille että lapsille ja nuorille. Aineistoa voi varata noudettavaksi valitsemalla noutopaikaksi Nuolialan kirjaston. Asiakkaiden käytössä on kaksi asiakaskonetta, joiden käyttämiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän tunnusluvun. Yhdeltä käytössä olevista asiakaskoneista voit myös tulostaa mustavalkoisia A4-tulosteita. Kirjastossa on myös monitoimilaite, jolla voit skannauksen ja kopioinnin lisäksi tulostaa muistitikulta myös värillisenä ja A3-koossa.

Nuolialan kirjastossa on henkilökuntaa paikalla joka arkipäivä kirjaston aukioloaikoina. Kirjasto on käytettävissä omatoimisesti viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Omatoimikirjautumiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liitetyn tunnusluvun. Kirjaston palautusluukku sijaitsee seinässä A-oven vieressä. Palautusluukkuun palautetut lainat kirjataan palautuneiksi kirjastossa seuraavana kirjaston palveluaukiolopäivänä, jolloin kirjastossa on henkilökuntaa paikalla.

Nuolialan kirjaston kautta voit varata luokkatilan toistuviin, ilmaisiin, kulttuuriin keskittyviin yksityistilaisuuksiin, kuten lukupiirien tai kirjoitusryhmien tapaamisiin. Esimerkiksi taloyhtiöiden hallitusten kokoukset, maksullisten kurssien tilavaraukset tai kaikille avoimet tapahtumat eivät kuulu luokkatilan varauksien piiriin. Tila on varattavissa maanantaisin klo 16–19.

Nuolialan kirjasto on myös Vessapassi-paikka, ja WC-tiloihin on pääsy myös omatoimiaikana.

 

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Kouluportinkuja 5, 33950 Pirkkala

050 434 9676

Jos aukioloajat eivät näy selaimellasi, voit tarkistaa ne myös kirjastohakemistosta.