Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Tiiman kokoustiloja voi varata iltaisin ja viikonloppuisin

Tiiman kokousmaailma avautuu 11. syyskuuta erilaisten toimijoiden käyttöön arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Pirkkalalaisille yhdistyksille ja järjestöille tilojen varaaminen on maksutonta.

Pirkkalan Suupalla sijaitsevan kunnan toimitalo Tiiman kokoustilojen tekniikka ja tilojen varausjärjestelmä on saatu valmiiksi. Päivisin kokoustilat ovat kunnan käytössä, mutta muut tahot voivat varata niitä maanantaista perjantaihin kello 16–21 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 8–21.

Tiimassa on yhteensä neljä varattavaa kokoustilaa. Kaikki tilat on varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla. Kokoushuoneista löytyvät käyttöohjeet teknisille laitteille. Tilat on nimetty pirkkalalaisten järvien mukaan.

  • Pyhäjärvi ja Vähäjärvi                         28 henkilöä
  • Pulkajärvi                                              9 henkilöä
  • Kaitajärvi                                               8 henkilöä
  • Sääksjärvi                                              6 henkilöä


Tilat varataan tilausjärjestelmän kautta

Tutustu Timeworks-tilavarausjärjestelmään täällä. Järjestelmästä löytyvät muun muassa varaustilanne, hinnasto ja tarkempi kuvaus huoneiden varustelusta. Timeworksiin pääset myös Tilavaraukset -sivulta.

Tilojen käyttö on maksutonta pirkkalalaisille yhdistyksille ja järjestöille. Maksuttomat varaukset vaativat sisäänkirjautumisen. Asiointipisteen palveluneuvojat luovat käyttäjätunnuksen kirjautumista varten. Tunnus on yhdistyskohtainen, eikä sitä saa luovuttaa muiden tahojen käyttöön.

Muilta toimijoilta peritään tilojen käytöstä pieni maksu, joka on maksettava varauksen yhteydessä.  Maksullisia varauksia voi tehdä ilman kirjautumista. Tiloissa ei saa harjoittaa liiketoimintaa.                                                                                            

Varauksen minimikesto on 60 minuuttia. Varauksen peruutus on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua.

Tiloihin ei voi tilata kokoustarjoilua. Neuvottelutilojen yhteydessä on pieni keittiö, jonka varusteluun kuuluu kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi ja astianpesukone. Mikäli vuokraaja järjestää itse kokoustarjoilua, omat kertakäyttöastiat on tuotava mukana.


Ovet avautuvat sovelluksen avulla

Kun käyttäjä on tehnyt varauksen, hän saa kaksi sähköpostiviestiä.

1.       Timeworks-varausjärjestelmä lähettää varauksesta vahvistuksen.

2.      Bitwards-kulunvalvontajärjestelmä lähettää ohjeet siitä, kuinka varattuun tilaan pääsee. Tiiman ulko-ovi ja kokoustilojen ovet avautuvat puhelimeen ladattavalla Bitwards Mobile Access -sovelluksella.

Tiiman kokousmaailman yhteydessä on lukittavia lokeroita yhdistysten ja järjestöjen käyttöön. Lokeroiden käyttöohjeet löytyvät niiden sisältä.

Tiiman välittömässä läheisyydessä ei ole yleisiä pysäköintipaikkoja yhtä merkittyä invapaikkaa lukuun ottamatta. Tiiman käyttäjät voivat pysäköidä autonsa Suupan yleisille pysäköintialueille tai Rantaniitytien pysäköintialueelle.

 

Lisätiedot

Asiointipiste
03 565 24450
asiointipiste@pirkkala.fi
Viistokuja 3
Avoinna arkisin klo 9–16

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"