Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Galleria 2 näyttely: Kohtaaminen
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Galleria 2 näyttely: Kohtaaminen

3.6.2020 klo 10:00 - 22.6.2020 klo 19:00

Jukka Tuominen ja Tuija Virta

KOHTAAMINEN
3.6.-22.6.2020 Galleria 2, Pirkkala

Moni tiedostaa elämän muuttuneen lähimenneisyyden poikkeavissa olosuhteissa. Haluammeko muutoksen jäävän pysyväksi? Löydämmekö paremman luontosuhteen, millainen tulevaisuus on? Yksi näyttelyn teemoista on rohkaista näyttelyssä kävijää pysähtymään, kohtaamaan ympäristönsä toisin.

Kuvataitelija Jukka Tuominen asuu ja työskentelee Pirkkalassa. Pirkkalan Taidenavetta on Tuomisen työhuone ja pop up -galleria. Hänen taiteessaan tasapainoillaan viitteellisyyden ja esittävyyden välillä. Jukan tuotannossa leimallisinta on hänen tapansa yhdistää olemassa oleva maailma taianomaiseen niin, että niiden rajat sekoittuvat. Maalauksien aiheina usein on luonto, eläimet, skandinaavisuus ja tarinat pelkistetyllä värimaailmalla, sekä ripauksella rytmiä, jonka tuo jokin geometrinen ja vahvavärinen elementti. Maalaukset on pääsääntöisesti maalattu akryyli tai akryyli,- ja öljyvärein kankaalle.

Kuvataitelija Tuija Virta asuu ja työskentelee myös Pirkkalassa. Kuvantekijänä hän on tarkkailija. Hän merkitsee muistiin tarinoita, mielipiteitä ja tunnelmia ihmisenä olemisen haasteista grafiikan vedoksiin, pienoisveistoksiin ja maalauksiin. Oppiminen, matkustaminen ja vuorovaikutus ovat hänen työskentelyssään ominaista. Kuvantekeminen on hänelle olemassaolon tunnetila. Aavistus elämän koordinaateista auttaa etsiessä suuntaa eteenpäin.

Yhdistävänä tekijänä heillä on pitkä taiteilijatausta ja takana on lukuisia näyttelyitä, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, sekä Pirkkalan taideyhdistyksen puheenjohtajuus. Jukka Tuominen on Pirkkalan Taideyhdistyksen istuva puheenjohtaja ja Tuija Virta on ollut yhdistyksen puheenjohtajana vuodet 2012 – 2014.

Lisätiedot:

Jukka Tuominen, 045 857 6567, jukkis.tuominen@gmail.com

Tiedot

Alkaa:
3.6.2020 klo 10:00
Loppuu:
22.6.2020 klo 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Galleria 2
Suupantori 2
Pirkkala, 33960
+ Google Map