Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pyöräilypassi-kampanja alkaa Pirkkalassa, arvonnassa liikunta-aiheisia palkintoja!

Tänä kesänä kuntalaisilla on mahdollisuus tutustua Pirkkalaan pyöräilemällä ja voittaa palkintoja! Pyöräilypassi-kampanja on käynnissä Pirkkalassa 10.5.–31.7.2024. Kampanjaan osallistutaan pyöräilemällä kesän aikana vähintään yksi viidestä reitistä. Tutustu reitteihin pyöräilypassin verkkosivuilla. Paperinen versio pyöräilypassista ja reittikartoista on saatavilla vapaa-aikakeskukselta. Muistathan, että karttaan merkittyjen pyöräilyreittien maasto vaihtelee. Mukavia pyöräilyhetkiä!

Passin täyttäminen ja palauttaminen

Pyöräilypassin voi täyttää joko paperisena tai sähköisenä versiona. Siirry tästä sähköiselle lomakkeelle. Pyöräilypassiin merkataan kierretyt reitit, kommentit reiteistä, sekä halutessaan omat yhteystiedot arvontaa varten. Lisäksi sähköisellä lomakkeella voit lähettää tunnelmakuvia reiteiltä. Passi palautetaan viimeistään 2.8.2024 verkossa, kunnan asiointipisteelle, pääkirjastoon, Nuolialan kirjastoon tai vapaa-aikakeskukselle.

Kaikkien Pyöräilypassi-kampanjan arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan liikunta-aiheisia palkintoja. Arvonta suoritetaan elokuussa ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Huom: Halutessasi voit kiertää lenkkejä ja palauttaa passisi useamman kerran, mutta jokainen vastaaja osallistuu arvontaan vain kerran.


Kampanjan järjestää Pirkkalan kunta osana kestävän liikkumisen CANEMURE-hanketta.

Lisätiedot:

Kati Tuokkola, osallisuus ja hyvinvointikoordinaattori

puh. 040 509 4746

kati.tuokkola@pirkkala.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"