Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Osallistu kulttuurikyselyyn ja vaikuta kunnan järjestämään kulttuuritoimintaan

Pirkkalan kunnan vuosittain toteutettava kulttuurikysely on käynnissä 18.2.2024 asti. Kysely koskee erityisesti vapaa-aikapalveluihin kuuluvien kirjastopalveluiden, kulttuuripalveluiden ja nuorisopalveluiden järjestämää avointa kulttuuritoimintaa.

Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa kaikille avoimien kulttuuripalveluiden ja -toiminnan kehittämiseen. Kyselyn avulla voit myös antaa palautetta vuoden 2023 tapahtumista, näyttelyistä, kirjastopalveluista ja muusta kulttuuritoiminnasta sekä jättää oman kehittämisehdotuksesi.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme viisi (5) neljän (4) elokuvalipun pakettia.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia.

Vastaa kulttuurikyselyyn verkossa

Osallistu kyselyyn tästä (surveypal.com)   

Mikäli et pääse kyselyyn linkin avulla, voit kopioida alla olevan osoitteen selaimesi osoitekenttään ja painaa ENTER-painiketta.

https://q.surveypal.com/Kulttuurikysely–2023/0

Vastaa kulttuurikyselyyn paperisena

Kyselyn paperiversioon voit vastata Pirkkalan kunnan asiointipisteellä, Vapaa-aikakeskuksella, Pirkkalan pääkirjastossa sekä Nuolialan ja Toivion kirjastoissa.

Asiointipiste

Viistokuja 3, 33960 Pirkkala
Aukiolojat: pirkkala.fi/asiointipiste

Vapaa-aikakeskus

Urheilutie 10, 33960 Pirkkala
Aukioloajat: pirkkala.fi/vapaa-aikakeskus

Pirkkalan pääkirjasto

Suupantori 2, 33960 Pirkkala
Aukioloajat: pirkkala.fi/kirjasto

Nuolialan kirjasto

Kouluportinkuja 5, 33950 Pirkkala
Aukioloajat: pirkkala.fi/kirjasto

Toivion kirjasto

Korpitie 13, 33920 Pirkkala
Aukioloajat: pirkkala.fi/kirjasto

Pirkkalassa on tarjolla monipuolista kulttuuritoimintaa ja tapahtumia kaiken ikäisille ympäri vuoden

Taide ja kulttuuri eri muodoissaan on tärkeä osa pirkkalalaisten vapaa-aikaa ja hyvinvointia. Kulttuuri näkyy ja kuuluu kunnan monissa palveluissa. Kaikille kuntalaisille avointa kulttuuritoimintaa järjestävät vapaa-aikapalveluihin kuuluvat kirjasto-, kulttuuri- ja nuorisopalvelut. Kulttuuritoiminta on pääosin kaikille avointa ja maksutonta.

Kirjastopalvelut vastaa kirjaston palveluiden järjestämisestä kuntalaisille. Pirkkalan kirjastopalveluihin kuuluvat pääkirjaston lisäksi Kirkonkylän, Nuolialan ja Toivion lähikirjastot. Kirjasto tarjoaa uudistuvat ja monipuoliset kokoelmat ja tiloja oppimiseen ja työskentelyyn kaikille kuntalaisille.

Kulttuuripalvelut luo edellytyksiä sekä tuottaa mahdollisuuksia monipuoliseen kulttuurin harrastamiseen Pirkkalassa. Kulttuuripalvelut koordinoi ja järjestää kulttuuri- ja vapaa-ajan tapahtumia, vastaa kunnan museo- ja taidenäyttelytoiminnasta sekä tukee yhteisöjen ja yksittäisten harrastajien kulttuuritoimintaa. Kulttuuripalvelut koordinoi taidetta kunnan rakennushankkeissa ja vastaa kunnan taidekokoelmista.

Kulttuurisen nuorisotyön tavoitteena on tuoda kulttuuri ja taide osaksi nuorten arkea, heitä kuunnellen ja osallistaen. Nuorisopalvelut mahdollistaa sekä luo puitteita nuorten omaehtoiselle kulttuurin tekemiselle. Näin nuoren on mahdollista kokea ja luoda omannäköistä kulttuuria mahdollisimman pienellä kynnyksellä. Tarjoamme mm. tiloja nuorille oman kulttuurin luomiseen, kuten bänditila ja studio sekä mahdollisuuksia esiintymiselle ja oman taiteen esiin tuomiselle (Open Mic -tapahtumat ja muut konsertit).

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"