Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Liikuntasalien uusi käyttöpäiväkirja käyttöön 6.6.2021 alkaen

Pirkkalan kunta ottaa käyttöön 6.6.2021 alkaen käyttöpäiväkirjan verkkolomakkeen, jolla seurataan liikuntasalien säännöllisten vuorojen käyttäjämääriä. Verkkolomake korvaa vanhan paperisen iltakäyttöpäiväkirjan, joita kohteissa on ollut esillä liikuntasalien yhteydessä. Paperiset lomakkeet eivät ole olleet kokonaisuudessaan toimivia kävijämäärien ilmoittamisessa tai seuraamisessa, jonka vuoksi paperilomakkeista luovutaan.

Linkki lomakkeelle, jota tulee käyttää, on jo lähetetty kaikille kesäkauden säännöllisten vuorojen hakijoille vapaa-aikapäällikön vuoropäätöksessä.

Vuorokohtainen kävijämäärä tulee ilmoittaa linkin kautta jokaiselle säännölliselle liikuntasalivuorolle vuoron käytön yhteydessä. Ilmoituksen voi tehdä esimerkiksi puhelimella, tai muulla laitteella, jolla pääsee internettiin. Linkin voi tallentaa itselleen esimerkiksi puhelimen aloitusnäyttöön pikakuvakkeeksi. Ilmoituksen tekemisestä on vastuussa vuoron vastuuhenkilö.

Käyttäjiä pyydetään ilmoittamaan, mikäli lomakkeen käyttämisessä ilmenee ongelmia. Myös muuta palautetta otetaan mielellään vastaan. Pirkkalan kunnan palautelomake.

Lomakkeen täyttämisessä neuvoo tarvittaessa:

044 486 1168
tilavaraukset@pirkkala.fi
www.pirkkala.fi/tilavaraukset

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"