Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Alle 12-vuotiaat pääsevät taas harrastamaan kunnan tiloissa ilman ryhmäkokorajoitusta

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä päätti tiistaina vapauttaa alle 12-vuotiaiden harrastustoiminnan 10 henkilön ryhmäkokosuosituksesta. Pirkkalassa lasten harrastustoiminta kunnan tiloissa pääsee jatkumaan suuremmilla ryhmillä maanantaista 22. helmikuuta alkaen.

Pirkkalan kunta on laatinut vuorojen käytöstä ohjeistuksen, joka lähetetään tilojen käyttäjille tänään. Kaikessa toiminnassa on aina noudatettava hygienia- ja turvallisuusohjeita. Vuorojen vastuuhenkilöt ovat vastuussa siitä, että oman ryhmän osallistujat noudattavat kaikkia ohjeistuksia. Harrastustoiminnalla tarkoitetaan liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Vanhempien tulee vain saattaa lapset harrastamaan eikä jäädä sisätiloihin. Ohjausryhmä suosittelee, että mahdollinen kilpailutoiminta pidetään Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella.

Kymmenen hengen rajoitus koskee edelleen muita alle 20-vuotiaiden harrasteryhmiä, ja kaikki aikuisten harrastetoiminta on edelleen kiellettyä.  

Pirkkalan vapaa-aikakeskus pysyy suljettuna toistaiseksi

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet sekä sallitut lasten ja nuorten harrasteryhmät on mahdollista pitää vapaa-aikakeskuksella vain erikseen sopimalla.

Pirkkalan vapaa-aikakeskus on suljettu julkiselta käytöltä, eikä rakennukseen pääse vapaasti sisälle. Asiakkaita varten ei ole jatkuvaa vuoropäivystystä, vaan vuorojen käyttö tulee aina sopia etukäteen. Tilavarauspalvelu palvelee tilavarausasioissa vain sähköpostitse ja puhelimitse.

Ohjeistus vuorojen käyttöön Pirkkalan kunnan tiloissa

 

Lisätiedot

Tero Saatsi
Vapaa-aikapäällikkö
040 133 5629
tero.saatsi@pirkkala.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"