Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Ympäristövahti kertoo kuinka Pirkkalan ympäristötoimet edistyvät

Pirkkalan kunta on julkaissut uuden Ympäristövahti-verkkosivuston. Sen avulla voi helposti seurata kunnan ympäristötyön tavoitteiden ja toimenpiteiden etenemistä.

Ympäristövahti kertoo kootusti, mitä toimenpiteitä Pirkkalan kunta tekee hiilineutraaliuden ja luonnon monimuotoisuuden edistämiseksi, kuinka ne etenevät ja vaikuttavat tavoitteisiin. Toimenpiteitä on tällä hetkellä 92, jotka on jaettu kuuteen eri teemaan.

Ympäristövahdin tarkoituksena on edistää tiedon avoimuutta ja helpottaa tiedon löytämistä. Sivustoa päivitetään ja kehitetään jatkuvasti. Palveluun täydennetään toimenpiteiden lisäksi uusia mittareita, joilla toimenpiteiden edistymistä ja vaikuttavuutta voidaan arvioida tarkemmin.

Pirkkalan kunta on sitoutunut alentamaan kasvihuonepäästöjä sekä edistämään luonnon monimuotoisuutta. Työn jäsentämiseksi kuntaan on jo aiemmin laadittu ilmastotiekartta ja luonnon monimuotoisuusohjelma, joissa on määritetty ne toimenpiteet, joilla asetettuihin tavoitteisiin päästään. Nyt julkaistu Pirkkalan ympäristövahti kokoaa ilmastotiekartan ja luonnon monimuotoisuusohjelman mukaiset toimenpiteet yhteen helppokäyttöiseen verkkopalveluun.

Pirkkalan ympäristövahtia ylläpitää kunnan ympäristönsuojeluyksikkö. Ympäristövahdin toteutuksesta ja teknisestä ylläpidosta vastaa Kausal Oy.

Tutustu Pirkkalan ympäristövahtiin:
https://ymparistovahti.pirkkala.fi/

Lisätiedot

Kalle Salovaara
Ympäristötarkastaja
044 486 1146
kalle.salovaara@pirkkala.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"