Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Vuoden 2023 Pirkkala-palkinto myönnettiin Pirkan opistolle

Pirkan opiston toiminta palkittiin vuoden 2023 Pirkkala-palkinnolla. Palkinto jaettiin nyt kahdettatoista kertaa, ja toistamiseen palkinnon kunniaksi saajalle myönnettiin Villu Jaanisoon suunnittelema Pirkkala lusikka. Pirkan opisto on yksi maamme suurimmista kansalaisopistoista. Pirkan opistolla on neljä jäsenkuntaa, joihin kuuluvat Pirkkalan lisäksi Nokia, Lempäälä sekä Vesilahti. Pirkan opisto on aktivoinut kaiken ikäisiä pirkkalalaisia kehittämään itseään perustamisestaan vuodesta 2013 alkaen. Samalla se on laajan ja laadukkaan opetuskirjonsa myötä on muodostunut merkittäväksi osaksi pirkkalalaisten arkea ja identiteettiä. Kokonaisuudessaan Pirkan opiston toiminta edistää kuntalaisten hyvinvointia monipuolisesti.

”Pirkan opisto tarjoaa laajan kattauksen iloa ja oppia. Juuri siksi sillä on tärkeä rooli Pirkkalan asukkaille heidän arjessaan ja matkalla kohti elinvoimaista sekä hyvinvoivaa yhteisöä”, toteaa kunnan pormestari Marko Jarva.

Kahdestoista Pirkkala-palkinto julkistettiin 6.12.2023 kunnan itsenäisyyspäivän juhlassa, joka järjestettiin Nuoliala-keskuksessa. Tilaisuudessa palkinnon otti vastaan Pirkan opiston jaoston puheenjohtaja Juha-Pekka Mannila. Palkinnon luovuttivat pormestari Marko Jarva, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Taru Tolvanen sekä kansliapäällikkö Jaakko Joensuu.  

Lisätietoja Pirkkala-palkinnosta: www.pirkkala.fi/pirkkala-palkinto

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"