Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Vanhat talot ja pihat -tapahtuman kohdehaku on avoinna

Kesä on tulossa ja Pirkkalan vanhat talot -tapahtuma sen mukana!

Asutko tai omistatko vanhan talon Pirkkalassa? Tiedätkö henkilöitä, jotka asuvat vanhassa talossa tai omistavat vanhan rakennuksen? Oletko halukas järjestämään pihaasi erilaista toimintaa vanhan ajan hengessä esimerkiksi kirpputorin, kahvilan tai esitellä rakennuksen historiaa ja nykypäivän toimintaa? Nyt siihen on mahdollisuus!

Pirkkalan Vanhat talot ja pihat -tapahtuma järjestetään sunnuntaina 7.6.2020 klo 10-17. Tapahtumaa järjestetään kolmatta kertaa Pirkkalassa ja on aiempina vuosina kerännyt runsaasti kiinnostuneita kävijöitä. Avoimia kohteita on ollut mm. Anian vanha kyläkoulu, Allan Salon ateljee, Reipin museon alueen rakennukset, Sankilan kartano sekä muita yksityisessä omistuksessa olevia taloja ja rakennuksia. Kohteissa on järjestetty erilaisia toimintoja kuten kahviloita, ajan henkeen sopivia työnäytöksiä, valokuva näyttelyitä ja tarinan kerrontaa rakennuksen historiasta ja nykypäivän toiminnasta.

Toivomme tapahtumaan uusia sekä aiemmilta vuosilta tuttuja kohteita avoimiksi kiinnostuneille vieraille.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Pirkkalan kunnan kulttuuripalveluihin ja kuuntelemme mielellämme ajatuksiasi ja kysymyksiä tapahtumaan liittyen.

Tapahtuman kohdehaku on avoinna 19.4.2020 asti, ilmoita kohteesi mukaan!

Lisätiedot: 

Kiti Mäkinen
kulttuurikoordinaattori
040 133 5698
kiti.makinen[at]pirkkala.fi

Sini Kangasmaa
kulttuurituottaja, osa-aikainen, opiskelija
044 486 1501
sini.kangasmaa[at]pirkkala.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"