Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Uusi Rantaniityntien pysäköintialue valmistunut Suupan tuntumaan

Rantaniityntien uusi yleinen pysäköintialue on valmistunut Suupan alikulun, Rantaniityntien ja Niemenmaantien viereen. Alue otetaan käyttöön torstaina 10.8.2023.  Alueelle mahtuu kaikkiaan noin 90 autoa. Pysäköintialue sijaitsee osoitteessa Niemenmaantie 2, Pirkkala.

Uusi parkkialue on suunniteltu väliaikaiseksi ja poistuu mahdollisesti käytöstä tulevina vuosina keskustan alueen maankäytön jatkosuunnitelmien edistyessä.

Uusi paikoitusalue tulee parantamaan kasvavaa pysäköintitarvetta Suupan alueella. Suupantien ja Suupankujan risteyksen tontilla oleva Suupankujan paikoitusalue tulee poistumaan tulevaisuudessa käytöstä tontin rakentumisen myötä.

Rantaniityntien pysäköintialue koostuu kahdesta vierekkäisestä alueesta, läntisestä osasta ja itäisestä osasta. Alueiden välissä on kävely-yhteys, mutta ajoneuvoille on omat ajoliittymät. Läntiseen osaan kuljetaan Niemenmaantieltä ja itäiseen osaan Rantaniityntieltä.

Läntinen pysäköintialue (ylempi)
Pysäköintipaikat: noin 50
Aikarajoitukset: 8 tunnin kiekkopaikat arkisin klo 8–18 välisenä aikana, muulloin vapaa pysäköinti.

Itäinen pysäköintialue (alempi)
Pysäköintipaikat: noin 40
Aikarajoitukset: erityisluvalla arkisin klo 7–17 välisenä aikana, muulloin vapaassa käytössä.

Aikarajoituksia pohditaan vielä tarkemmin käytön alkaessa ja määritellään tarvittaessa uudelleen, mikäli tarvetta ilmenee.

Pysäköintialueet palvelukartalla.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"