Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Työtaistelu pysäyttämässä ratikkaliikenteen ja kolmasosan Nyssen bussiliikenteestä torstaina 23.11.

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL ry) ilmoittama poliittinen työtaistelu Pirkanmaalla vaikuttaa myös Tampereen seudun joukkoliikenteeseen torstaina 23.11.2023 alkaen klo 02:00 ja päättyen perjantaina 24.11. klo 01:59. Torstaina ennen klo 02:00 lähtevät vuorot ajetaan vielä päätepysäkilleen. Perjantaina liikennöinti käynnistyy klo 03:45.

Lakon piirissä ovat Tampereen Ratikan linjat 1 ja 3 sekä Tampereen kaupunkiliikenteen (TKL) liikennöimät bussilinjat 6, 7, 8, 12, 17, 26, 28, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 41, 58 ja 82. Linjoilla 6 ja 41 liikennöidään ne lähdöt, jotka eivät ole TKL:n liikennöimiä. Pirkkalan kuntakeskuksesta ei kulje lakon aikana suoria yhteyksiä Tampereen keskustaan, mutta Tampereen keskustasta Partolaan ja Härmälään ajavat linjat 30 ja 31 kulkevat. Myös linja 39 kulkee.

Ratikkaliikenteen lakko on pysäyttämässä kokonaan. Nysse-alueen bussiliikenteestä on pysähtymässä noin kolmasosa. Asiakkaiden on hyvä varautua häiriöihin ja puuttuviin vuoroihin, ja harkita mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä ja etätyön tekemistä.

Perutut bussi- ja ratikkavuorot voi tarkistaa Nyssen reittioppaasta, jonne ne pyritään viemään keskiviikkoon 22.11. klo 16 mennessä. Tämän jälkeen reittioppaaseen lisätään ajettavia vuoroja sitä mukaa, kun liikennöitsijät näkevät töihin tulevien kuljettajien määrän. Reittioppaan tietoja päivitetään siis jatkuvasti vielä lakkopäivänäkin. Matkustajan kannattaa tarkistaa oman lähtönsä tiedot juuri ennen lähtöä.

Reittioppaan lisäksi perutut vuorot näkyvät myös Nyssen poikkeustilanteet-sivulla ja poikkeusinfossa X-viestipalvelussa.

Mahdollisista kausilippujen hyvityskäytännöistä tiedotetaan Nyssen verkkosivuilla tilanteen päättymisen jälkeen.

Lisätietoja:

Reittiopas: reittiopas.tampere.fi
Poikkeustilanteet: nysse.fi/poikkeustilanteet
Poikkeusinfo X-viestipalvelussa: x.com/nysseinfo

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"