Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Työpaja ja Kieppi yhdistyivät Valmennuskeskukseksi

Valmennuskeskus auttaa työnhakijoita työelämään siirtymisessä
Valmennuskeskus tarjoaa työllistymistä edistävää palvelua kaiken ikäisille pirkkalalaisille työttömille työnhakijoille. Vuoden 2020 aikana käyttöönotettavalla valmennusmallilla tuetaan aiempaakin paremmin työelämään siirtymässä olevia valmentautujia. Valmennuskeskuksen kahdessa toimipisteessä työskentelee yhteensä seitsemän ohjaajaa, palveluohjaaja ja työvalmentaja. Valmennuskeskuksen vastaavana työvalmentajana toimii Rista Ingelius.

Vanha työpajan kiinteistö remontoidaan
Vanhan työpajan kiinteistöä osoitteessa Lehtimäentie 23 remontoidaan parhaillaan vastaamaan Valmennuskeskuksen tarpeita. Toisessa Valmennuskeskuksen toimipisteessä, Pirkkalan Kiepissä sijaitsee valmennustoiminnan lisäksi kunnan kierrätysmyymälä. Lehtimäentien ja Vesalantien toimipisteissä valmennettiin vuonna 2019 yli 160 työnhakija-asiakasta. Vuonna 2020 asiakasmäärien odotetaan lisääntyvän etenkin Työllisyyden kuntakokeilun myötä. Kokeilun alkamisajankohta ei ole vielä tiedossa. Kokeilun aikana kunta vastaa julkisten työvoima- ja yrityspalveluiden (TE-palveluiden) tarjoamisesta kaikille niille työttömille, jotka eivät ole oikeutettuja ansiopäivärahaan sekä kaikille alle 30-vuotiaille ja maahanmuuttajille.

Lehtimäentien toimipisteelle etsitään nyt sopivaa nimeä
Lehtimäentien toimipisteen nimiehdokkaat ovat Kipinä, Valtti ja Voltti. Mikä niistä sopisi mielestäsi parhaiten Valmennuskeskus Kiepin pariksi? Äänestä ehdokkaiden joukosta omaa suosikkiasi 27. maaliskuuta mennessä, ja osallistu yllätyspalkinnon arvontaan. Äänestää voi sähköisesti osoitteessa https://my.surveypal.com/nimiaanestys-2020 sekä paperilipukkeella Asiointipisteessä ja Pirkkalan pääkirjastossa.

Lisätiedot
Rista Ingelius
vastaava työvalmentaja
044 486 1563
rista.ingelius@pirkkala.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"