Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Tule mukaan upeimpaan liikuntatapahtumaan mitä Pirkkalassa on ikinä nähty!

Mukaan on jo ilmoittautunut yli 40 yhteistyökumppania esittelemään omaa toimintaansa
Unelmien liikuntapäivä on kansallinen liikunnan juhlapäivä, jossa kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtumia ympäri Suomen. Pirkkalan kunta haluaa tuoda Unelmien liikuntapäivän isosti myös Pirkkalaan.

Keskiviikkona 10.5.2023 klo 17-20 Pirkkalan keskusurheilukentällä ja sen lähiliikuntapaikoilla vietetäänkin Unelmien liikuntapäivä Pirkkalassa -tapahtumaa. Keskusurheilukentällä ja sen lähiliikuntapaikoilla on tarjolla esityksiä, jumppia, puheenvuoroja, lajikokeiluja tai melkeinpä mitä vaan. Päätavoitteena on, että mahdollisimman moni lapsi, nuori ja perhe löytäisi oman tapansa liikkua Pirkkalassa tai sen lähialueilla. Tapahtuman järjestää Pirkkalan kunta yhdessä muiden harrastustoimijoiden kanssa. Fiilistele tapahtuman tunnelmia viime vuoden koostevideolta.

Mukaan jo nyt ilmoittautuneet toimijat: Tanssittava Oy, Pirkkalan seurakunta, Ilves Ringette, MLL Pirkkala, Pirkkala Spartans, Pirkkalan kunta/Nuorisopalvelut, Pohjois-Hämeen Ampujat/ Haulikkokerho, Pirkkalan Jalkapalloklubi, Pirkkala-Seura, Black Eagle Taekwon-do, Pirkkalan Yrittäjät, Pirkkalan Eläkkeensaajat ry, Ilves Futis-liiga Pirkkala, Pirkkalan Pirkat/koripallo, Pirkkalan Pirkat/salibandy, Pirkkalan Pirkat/pesäpallo, Pirkkalan Pirkat/yleisurheilu, Pirkkalan Pirkat/lentopallo, Tampereen Voimistelijat, SPR Pirkkalan pisteellä ihastuttavat Taikaponit, Pirkkalan Lastenliitto, Nuljun Sisu, Touhula TemppuVekara, Hyvinvointimentori Paula, Pirkkalan Hiihtäjät, Osallisuus- ja hyvinvointifoorumi, Pirkkalan kunta/kirjasto, Tampereen Työväen Naisvoimistelijat ry, Golf Pirkkala Ry, Pirkkalan Frisbeeseura Aviaattorit Ry, Medisport Oy, Pirkkalan Viri ry, GlitterHaltijat/ Tapahtumatytöt, Pirkkala Triathlon, Hämeen Liikunta ja Urheilu, Lions Club Pirkkala, Akron Taika, Pirkkalan kunta/liikuntapalvelut, Pirkkalan kunta/Kahvila Piste, Pirkkalan Pingviinit, Hip Hop House Tampere 

Kikattava Kakkiainen on Unelmien liikuntapäivän pääesiintyjä!
Lukuisten toimijoiden, seurojen sekä yhteistyökumppaneiden lisäksi yleisölle on tarjolla suomalaisen lastenkulttuurin iso nimi Kikattava Kakkiainen. Kikattavan Kakkiaisen oma ohjelma on suurin Suomessa toteutettu lasten animaatiosarja. Pikku Kakkosestakin tuttu Kikattava Kakkiainen viihdyttää lapsia ja perheitä Kikattavan Kakkiaisen discossa, jossa DJ Kakkiainen soittaa musiikkiansa ja MC Citykani tanssittaa, leikittää, liikuttaa sekä levittää naurua ja iloista mieltä kaikille lapsille sekä lapsenmielisille. Esiintymisen jälkeen on luvassa Meet & Greet, jossa halukkaat pääsevät tapaamaan Kikattavan Kakkiaisen ja MC Citykanin. 

Lue lisää tapahtumasta tapahtuman internetsivuilta

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"