Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Tori Jazz -konsertit Suupantorilla 24.8. ja 31.8.

Elokuun toripäivien yhteydessä päästään nauttimaan jazzmusiikista Tori Jazz -konserteissa. Pirkkalan kunnan ja Operaatio Pirkanmaan toteuttamissa konserteissa kuullaan jazzstandardeja, bossa novaa ja Karibian rytmejä.

Torstaina 24.8. Suupantorin lavalla esiintyy jazz-fuusioryhmä TI Boyz from Brasil klo 12 alkaen.

Ryhmä on vankka calypso samban, jazzin ja bossa novan tulkki, joka tekee omia merkittäviä akustisia sovituksiaan yhdessä luovien rytmisten kuvioiden kanssa. Yhtye vangitsee musiikin kauneuden ja luovuttaa sen yleisölle hienovaraisella ja lumoavalla tavalla, joka saa yleisön unelmoimaan kuin ensimmäistä kertaa rakastuneena. Ryhmä esiintyy yksin, duo-kokoonpanossa ja triona lyömäsoittajan kanssa. Suupantorille TI Boyz from Brasil saapuu trio-kokoonpanolla. 

Torstaina 31.8. torilavalle nousee Anu ja Petri Ahjokosken Atmos Duo klo 12 alkaen.

Atmos Duo on intiimi kokoonpano joka esittää hienostunutta instrumentaalimusiikkia. Heidän esityksiään on ylistetty siitä, että ne ovat konserttitason kuunteluelämyksiä jossa molemmat äänet pääsevät esiin tasapuolisesti mukaansatempaavassa musiikillisessa keskustelussa. Duon tyyli pohjautuu vankasti jazz-standardeihin ja lattari/bossa novaan sekä Anu ja Petri Ahjokosken omiin sävellyksiin, jotka ammentavat vaikutteita kaikista em. tyyleistä.

Katso lisätiedot tapahtumasivuilta:

TI Boyz from Brasil torstaina 31.8.
pirkkala.fi/tori-jazz-ti-boyz-from-brasil

Atmos Duo torstaina 24.8.
pirkkala.fi/tori-jazz-atmos-duo


Osoite: Suupantori, 33960 Pirkkala

Konsertit ovat ilmaisia ja ikärajattomia.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"