Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Tervetuloa Meidän Pirkkala -tapahtumaan keskiviikkona 31.8. Pirkkalan vapaa-aikakeskukselle

Pirkkalan tapahtumakesän päättävä Meidän Pirkkala kokoaa yhteen kaikenikäiset kuntalaiset. Tapahtuma järjestetään tulevana keskiviikkona 31.8.2022 klo 17-20 Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa ja sen lähiympäristössä. Tapahtumassa kunta ja kunnassa toimivat yhdistykset, järjestöt ja muut toimijat esittelevät omia palveluitaan ja toimintaansa. Meidän Pirkkala on ikärajaton ja pääsymaksuton.

Meidän Pirkkala tarjoaa tekemistä ja toimintaa koko perheelle

Vapaa-aikakeskuksen liikuntasalista löytyy Pirkkalan kunnan palveluiden esittelyalue sekä lähes 40 esittelypistettä, joissa erilaiset kunnassa toimivat järjestöt esittelevät toimintaansa.

Liikuntasalista löytyy myös Pirkkalan Kipinän myymälä, sekä Vastaa ja vaikuta! -piste, jossa pääsee ehdottamaan artistia Summer Boom 2023 -tapahtumaan, osallistumaan Jopo-arvontaan, vaikuttamaan kunnan uuden saavutettavan pihakeinun sijaintiin sekä vastaamaan erilaisiin kyselyihin. Hyvinvointialueelle siirtyvistä palveluista voi kysellä Hyvinvointialue-klinikalta.

Monitoimisalissa testaillaan kunnan lainattavia liikuntavälineitä ja tutustutaan Inbody-laitteeseen. Tarjolla on myös hyvinvointineuvontaa. Nuorisotila Nastan alueelta löytyy MLL:n kasvomaalauspiste ja kirjavinkkiongintaa. Nastassa voi myös tavata oikean lukukoiran.

Ulkoalueelta löytyy ohjelmalava, grillimakkatarjoilu, viikinkimiekkailua ja paljon muuta puuhaa

Vapaa-aikakeskuksen ulkoalueella on muun muassa Liikkuva Nuorisotila Siili, Ekokumppaneiden pyörähuoltopiste, Pirkkalan VPK ja seurojen esittely- ja toimintapisteitä sekä ohjelmateltta.

Ohjelmateltan lavalla on ohjelmaa koko tapahtuman ajan.  Pormestari Marko Jarva avaa tapahtuman klo 17.  Avauksessa julkistetaan Pirkkala 100 -villapaita, jota päästään tekemään yhteysneulonnassa syksyn aikana.  Lavaohjelmassa on muun muassa Leena Lammas ja porkkanabändi, Pirkan opiston tanssikoulun balettiryhmän esitys Ruokohuilut sekä musiikkia Duo Oona & Tilhen ja Pirkkalan Puhallinorkesterin toimesta. Lavalla käydään myös erätaukokeskustelu aiheesta osallisuus ja hyvinvointi Pirkkalassa.

Ulkoa löytyy Grillimakkara- ja mehutarjoilu. Tarjolla on myös kasvisvaihtoehto. Jos makkaran jälkeen vielä hiukoo, Vapaa-aikakeskuksen aulassa tapahtumakävijöitä palvelee Kahvila Piste.  

Meidän Pirkkala tarjoaa myös mahdollisuuden päästä katsomaan Pirkkalaa korkeuksista. Kunnan uuden toimitilatalon Tiiman kattoterassi on avoinna kävijöille keskiviikkona 31.8. klo 17.30-19. Käynti Asiointipisteen ovesta, osoitteesta Viistokuja 3.

Katso koko ohjelma ja tutustu tapahtumaan kunnan verkkosivuilla > Pirkkala.fi/meidanpirkkala.

 

Tapahtuma

Meidän Pirkkala 2022

ke 31.8.2022 klo 17-20
Pirkkalan vapaa-aikakeskus ja sen ympäristö, Urheilutie 10
pirkkala.fi/meidanpirkkala

Tapahtuma on ikärajaton ja pääsymaksuton.

Tiima

Kattotasanne avoinna ke 31.8.2022 klo 17.30-19
Viistokuja 3

Lisätiedot 

Karpiomaa Karoliina 
vs. Kulttuurikoordinaattori 
040 133 5698 
karoliina.karpiomaa@pirkkala.fi 

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"